Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Suomen Vitamiinikeskuksen arvot työntekijän silmin

Suomen Vitamiinikeskuksen arvot työntekijän silmin

19.7.2018 15:26

Tällä kertaa kerron Suomen Vitamiinikeskuksen itselleen nimeämistä arvoista kesätyöntekijän näkökulmasta. Mitäs tarkoitetaankaan sanalla arvo? Arvot ovat, tässä tapauksessa yritykselle, merkityksellisiä ja arvokkaita asioita, joiden ympärille yrityksen toiminta on rakennettu. Suomen Vitamiinikeskuksella näitä arvoja on yhteensä kuusi: kotimaisuus, laatu, hyöty, ekologisuus, henkilökohtainen asiakaspalvelu ja tuotteiden kotiin toimitus.

Suomi, tuhansien järvien ja tuuheiden metsien maa. Me suomalaiset saamme nauttia puhtaasta luonnosta, metsistä, järvistä ja niiden antimista. Rikkautenamme on neljä vuodenaikaa, jonka ansiosta ympärillämme tapahtuu jatkuvasti. Maassamme meillä on hyvin tilaa meille jokaiselle ja saamme ajoittain nauttia myös täydestä hiljaisuudesta. Muistammehan arvostaa kotimaatamme ja sen tarjoamia ainutlaatuisia asioita?

Kotimaisuus on yksi Suomen Vitamiinikeskuksen tärkeimmistä arvoista. Asiakkaille halutaan tarjota puhtaita, kotimaisia valmisteita. Tämä taataan siten, että tuotteet valmistutetaan suomalaisessa lääketehtaassa, jonka toiminta on tarkoin valvottua Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean toimesta. Yrityksemme henkilökunta on ollut mukana suunnittelemassa tuotteet asiantuntijoiden kanssa alusta loppuun saakka, sillä haluamme olla ehdottoman varmoja siitä, mitä tuotteet sisältävät. Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteet sisältävät vain välttämättömät ja tärkeimmät ainesosat, eikä valmisteisiin ole lisätty turhia täyteaineita, sillä tuotteet halutaan pitää mahdollisimman puhtaina ja laadukkaina. Tuotteiden suunnittelussa merkittävänä asiana on ollut myös parhaan mahdollisen hyödyn irti saaminen tuotteesta. Ravintolisien pitoisuudet on suunniteltu tarkoin, jotta ne antaisivat käyttäjille suurimman mahdollisen hyödyn, turvallisuudesta tinkimättä. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme aina valitsemaan tuotteiden sisältämät vitamiinit ja hivenaineet sellaisessa muodossa, jossa ne imeytyvät tehokkaasti. Itse koen tärkeäksi asiaksi sen, että syömäni vitamiinit todella tarttuvat kehooni, eivätkä ole siellä vain läpikulkumatkalla.

Yrityksemme päätoimisto sijaitsee meille rakkaassa kotikaupungissamme Kuopiossa. Haluammekin toiminnassamme tukea muita paikallisia yrittäjiä. Teemme yhteistyötä monien eri Kuopiolaisten yritysten kanssa, esimerkiksi verkkosivujemme tekijät ovat paikallisia konkareita.

 

Suomen kaunista luontoa.

Yksi yrityksen tärkeistä arvoista on ekologisuus, joka on huomioitu tuotteissa, toiminnassa sekä pakkausmateriaaleissa mahdollisimman pitkälle. Tuotteet halutaan valmistuttaa Suomalaisessa lääketehtaassa turvallisuuden ja valvonnan lisäksi myös siksi, ettei tuotteita tarvitse kuljettaa Suomeen kaukaa maailmalta samalla ilmastoa saastuttaen. Vitamiineja ei ole myöskään tarkoituksella haluttu pakata muovisiin pakkauksiin, vaan pakkaukset ovat ekologisemmin pahvista valmistettuja. Pakkausmateriaalit saapuvat yritykseen kotimaisilta toimittajilta, mikä on myös tietoinen valinta. Voi olla, että ulkomailta tilattuna pakkausmateriaalit saattaisivat tulla yritykselle halvemmaksi, mutta luotamme kotimaiseen vankkaan laatuun ja sujuvaan yhteistyöhön.

Tuotteiden turvallisuus ja hyvä laatu ovat osa yrityksen tärkeitä arvoja. Näistä arvoista pidetään kiinni tarkalla laadunvalvonnalla. Suomen Vitamiinikeskuksen ravintolisät valmistetaan korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti (GMP-sertifikaatti). Tuotteilla on tarkat määräykset muun muassa kokoon sekä mikrobiologiseen ja kemialliseen puhtauteen liittyen, joita valmiiden tuotteiden täytyy noudattaa. Lisäksi yrityksen toimintaa valvoo Kuopion kaupungin ympäristöterveydenhuollon elintarvikevalvonta, joka tekee yritykseen elintarvikevalvonnan tarkastuksia säännöllisesti. Elintarvikevalvonnan tarkastusten tulokset ovat kuluttajien nähtävissä Oivahymy-sivustolla. Raportissa Suomen Vitamiinikeskus on saanut parhaat mahdolliset arvosanat.

Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroinkin, Suomen Vitamiinikeskuksen yhtenä tärkeänä arvona on henkilökohtainen asiakaspalvelu. Asiakkaille annetaan henkilökohtaista tuoteneuvontaa ja apua kaikenlaisissa tilanteissa. Asiakkaat palvellaan aina arvostavasti, iloisin mielin, ja asioiden käsittelyyn varataan myös riittävästi aikaa. Lisäksi yrityksessä on haluttu panostaa siihen, että tuotteiden saaminen olisi asiakkaille mahdollisimman helppoa. Sen vuoksi pakkaukset on suunniteltu niin, että ne mahtuvat putoamaan postiluukuista. Tällä tavoin on mahdollistettu tuotteiden kotiin toimitus. Teemme siis tiivistä yhteistyötä Postin kanssa ja tuotteita lähtee toimistoltamme maailmalle useita kertoja viikossa.

Suomen tuotanto uhkaa siirtyä yhä enenevässä määrin ulkomaille. Mielestäni tämä on huolestuttava ilmiö, sillä itse pidän kotimaisia tuotteita turvallisina ja laadukkaina. Tämän vuoksi onkin mahtavaa, että voin työskennellä kotimaisessa yrityksessä, joka haluaa pitää kiinni suomalaisuudesta, puhtaudesta ja ekologisuudesta. On hienoa myös saada työskennellä yrityksessä, joka on nimennyt arvonsa tarkasti ja myös toimii arvojensa mukaisesti. Mielestäni jokaisen arvon kohdalla on mietitty tarkasti, kuinka sitä noudatetaan yrityksen toiminnassa parhaalla mahdollisella tavalla. Voinkin hyvillä mielin todeta, että mielestäni Suomen Vitamiinikeskus onkin arvonsa ja lupauksensa lunastava yritys!

Aurinkoisin terveisin, Minna