Meille laadulla on valtava merkitys, huomioimme sen kaikessa toiminnassamme ja se todella näkyy päivittäisessä työssämme.

Tuotteemme ovat tutkittuja ja ne valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Suomessa lääketehtaiden valvonta on huippuluokkaa ja voitkin olla varma, että tilaamasi tuotteet ovat aina laadukkaita. 

Tuotteemme ovat myös tasalaatuisia, sillä jokaiselle tuotteellemme on asetettu tarkat standardit pitoisuuksien, koon, koostumuksen sekä värin suhteen.

Laatua voi määritellä monella mittarilla

Ensinnäkin laadukkaassa ravintolisässä vitamiinien ja kivennäisaineiden pitoisuudet ovat riittävän korkeat. Kaupan hyllyiltä ja verkkokaupoista löytyy paljon erilaisilla vahvuuksilla varustettuja tuotteita ja oikean valinnan tekeminen voi olla hyvin vaikeaa.

Suomen Vitamiinikeskuksen kotimaiset tuotteet on suunniteltu tavalliselle suomalaiselle kuluttajalle ja tuotteita tilatessasi voit olla varma, että vahvuudet ovat aina riittävät päivittäiseen käyttöön.

Toisena laatukriteerinä määrittelemme tuotekehityksen ja -suunnittelun toteutuksen ammattilaisten toimesta, jolloin tuotteen sisältö on juuri sellainen, mitä laatutietoinen kuluttaja voi odottaakin. Suomalaisessa lääketehtaassa, ammattilaisten toimesta kehitetyt tuotteet takaavat käytön turvallisuuden. Mikään ei tapahdu sattumalta - jokaisen tuotteen jokainen ainesosa on tarkkaan mietitty ja todettu sopivaksi tuotteen koostumuksen, imeytyvyyden sekä kokonaisuuden kannalta.

Kaikille tuotteillemme on myönnetty avainlippu

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä sekä siitä, että tuotteemme on valmistettu Suomessa. Suomen Vitamiinikeskus työllistää valtavan määrän kotimaisia toimijoita sekä työvoimaa: lääketehtaan, tuotekehittäjiä, proviisoreita, graafikoita, pakkausmateriaalien valmistajia, kuljetusliikkeitä, varastomiehiä, logistiikkahenkilökuntaa, myyjiä, asiakaspalvelijoita, markkinointihenkilökuntaa, IT-ammattilaisia, postinkantajia, siivousalan työntekijöitä sekä some-ammattilaisia. Meille kotimaisuus on kunnia-asia ja aiomme pitää siitä kiinni myös tulevaisuudessa.

Mitä muuta laatu merkitsee meille?

Ennen kaikkea laatu kuitenkin tarkoittaa, että tuotteet ovat tutkittuja, varmasti turvallisia käyttää ja niistä on käyttäjälleen myös hyötyä. Kaikki tuotteemme valmistetaan aina suomalaisessa lääketehtaassa korkeiden laatustandardien sekä GMP-sertifikaatin mukaisesti. GMP-sertifikaatilla varmistetaan tuotantoprosessin oikeanlainen edistyminen sekä turvallisuusmääräysten virheetön noudattaminen. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja valmistusprosessin seuranta sekä ainesosien alkuperän jäljitettävyys ovat huippuluokkaa. Lisäksi jokainen tuote-erä testataan ja hyväksytetään erikseen.

Asiakaspalvelun ulkoistaminen on hyvin yleistä ja helppo toteuttaa. Ulkoistamisessa piilee kuitenkin usein ongelmia ja puutoksia - tuotetietous sekä aito, vilpitön halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla sekä löytää ratkaisu mahdolliseen ongelmaan. Suomen Vitamiinikeskuksella on oma asiakaspalvelu ja asiakaspalvelijamme tuntevat tuotteemme, niiden valmistusprosessin, koostumuksen sekä hyödyt läpikotaisin. Kaikki ajankohtainen tieto liikkuu nopeasti tuotekehityksestä asiakaspalvelun puolelle. Asiakaspalvelijamme on koulutettu juuri meidän tuotteidemme pariin, jotta saisit mahdollisimman hyvän asiakaspalvelukokemuksen sekä vastaukset kysymyksiisi. Asiakaskokemukset -sivulta löydät omien asiakkaidemme kokemuksia tuotteistamme sekä palveluistamme.