Asiakaspalvelu

asiakaspalvelija työssään

Olemme täällä sinua varten!

Tavoitteemme on luoda asiakkaillemme aina miellyttävä ostokokemus kaikissa kanavissamme.Haluamme myös tarjota parasta mahdollista asiakaspalvelua, emmekä halua sinun jäävän yksin kysymyksiesi kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi, toiminnastamme tai haluat lisätietoa vitamiineista ja lisäravinteista.

Asiakaspalvelijamme ovat Suomen Vitamiinikeskuksen omia työntekijöitä ja omaavat kattavan koulutuksen tehtäväänsä. Voit ottaa meihin yhteyttä haluamallasi tavalla: soittamalla, sähköpostilla tai palautelomakkeella.  

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 9:00-15:00.

Puhelinnumero: 044 446 6000*

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi

Voit ottaa meihin yhteyttä myös oheisella palautelomakkeella.

Palvelemme sinua aina ammattitaidolla!

*Asiakaspalveluumme tulevat puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi. Soittaminen asiakaspalveluun maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan.

Usein kysyttyä

Kuinka pystyn tilaamaan tuotteita?

Voit tilata tuotteitamme suoraan verkkokaupastamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Toivottavasti voimme rakentaa kanssasi pitkäaikaisen asiakassuhteen!

Kuinka pystyn peruuttamaan tilaukseni?

Voit hallinnoida ja peruuttaa tilauksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla, sähköpostilla tai alla olevalla palautelomakkeella. Muistathan aina tilausta peruuttaessasi ilmoittaa asiakasnumerosi. 

Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelumme palvelee teitä arkisin klo 9:00-15:00.

Puhelinnumero: 044 446 6000 *

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi

*Asiakaspalveluumme tulevat puhelut nauhoitetaan asiakaspalvelun laadun kehittämiseksi 

Ovatko tuotteet oikeasti laadukkaita?

Tuotteemme ovat tutkittuja ja ne valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Suomessa lääketehtaiden valvonta on huippuluokkaa ja voitkin olla varma, että tilaamasi tuotteet ovat aina laadukkaita.

Tuotteemme ovat myös tasalaatuisia, sillä jokaiselle tuotteellemme on asetettu tarkat standardit pitoisuuksien, koon, koostumuksen sekä värin suhteen.

Suomen Vitamiinikeskus edustaa laadultaan markkinoiden ehdotonta huipputasoa.

Palautelomake