Myyntityötä ammattitaidolla ja rennolla asenteella!

Liity osaksi mahtavaa tiimiämme!

Helsinki - Kuopio - Tampere - Etätyö

”Visiomme on tarjota Suomen rennoin, mutta samalla ammattimaisin työympäristö myyntialalla. Haluamme myös olla nuorille henkilöille Suomen kovin ponnahduslauta omalle työuralle.”

Aikaisemmalla koulutuksella ja kokemuksella ei ole väliä - koulutamme kaikki työntekijämme yrityksemme ja alamme asiantuntijoiksi. Saat tueksesi kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin, joten yksin et tule missään vaiheessa jäämään! Riittää, että olet hyvä tyyppi ja haluat tehdä myyntiä rakkaudesta lajiin! 

Miksi Suomen Vitamiinikeskus?

Iloinen asiakashankkija työssään

1. Kannustava palkkaus

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkamallin. Varma tuntipalkka tai vaihtoehtoisesti provisiomalli, jossa on mahdollista tienata jopa 5000–6000 € / kk. Viimeisen kolmen kuukauden ajalta keskimääräinen tuntipalkka on ollut 22 € / h. Meillä on myös erilaisia kilpailuja, joista on mahdollisuus voittaa upeita rahanarvoisia palkintoja. 

Tuoliralli toimiston käytävällä

2. Yhteisöllisyys

”Mä oon vaan töissä täällä”. Tällaisia lausuntoja meidän toimistoillamme ei kuule ja tämä kuvaa Suomen Vitamiinikeskusta erittäin hyvin. Työntekijämme ovat keskenään kavereita ja tiiviiseen työyhteisöömme on helppo päästä sisään. Meillä pääset työskentelemään huippuporukan kanssa, jolla on motivoitunut ja kunnianhimoinen, mutta samalla rento asenne. 

  • Kilpailukykyinen palkkaus

  • Mahtava yhteisö

  • Joustavat työajat

  • Työkokemus

Jääkiekkoa ulkona kaukalossa

3. Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Elämän aikana kohtaamme valintoja, jotka määrittävät tulevaisuutemme. Valitsemalla Suomen Vitamiinikeskuksen pääset osaksi upeaa työyhteisöä ja organisaatiota, joka on enemmän kuin pelkkä työpaikka.


Sen lisäksi, että kannustamme toisiamme upeisiin suorituksiin töissä, niin meillä on mahdollista harrastaa yhdessä myös vapaa-ajalla.

Mies juoksee seinään piirrettyjä portaita pitkin

4. Loistavat mahdollisuudet

Tarjoamme sinulle kattavan koulutuksen, koska kukaan ei ole seppä syntyessään! Tarjoamme sinulle myös joustavat työajat! Tarjoamme mahdollisuuden rakentaa urapolkua ja edetä yrityksessä! 

Asiakashankkija työssään

5. Työnkuva

Tarjoat asiakkaillemme puhelimitse luotettavaa tietoa, jonka avulla he pystyvät edesauttamaan omaa hyvinvointiaan. Tämän lisäksi olet osana huipputiimiä, joka tekee myynnillisesti kovaa tulosta.


Myyntityö kokonaisuudessaan on keskustelua asiakkaan kanssa, asiakkaan haasteiden ymmärtämistä ja niiden ratkaisemista. Tästä johtuen jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen kuuluvat työnkuvaan, mutta me myös tarjoamme näihin loistavat mahdollisuudet. 

Mies osoittaa kädessään olevaa puhelinta

Mitä odotamme sinulta?

Positiivista ja motivoitunutta asennetta.Sujuvaa suomen kielen taitoa ja halukkuutta sosiaaliseen kanssakäymiseen.Nälkäistä asennetta kaupantekoon.Ennen kaikkea halua tienata kunnolla sekä osoittaa haluavansa olla paras!

HAE TÄSTÄ

Mikäli nämä ajatukset sytyttävät sinut ja saavat myyntinälän heräämään, niin laita meille hakemusta tulemaan ja lisätään painetta sinunkin pankkitililläsi!