Miesten jaksaminen – näin saat lisää energiaa arkeen

Miesten jaksaminen – näin saat lisää energiaa arkeen

Huomaatko taistelevasi jatkuvaa väsymystä vastaan ​​tai sinulla on vaikeuksia selviytyä päivästä?

Julkisessakin keskustelussa on nostettu nykyään esille, että myös miehillä voi olla väsymystä tai jopa loppuun palamista.

Vanhojen uskomusten mukaan miesten on täytynyt olla kovia ja jaksavia, mutta totuus on, että miehillä on yhtä rajoitetusti voimavaroja käytettävissään, mitä naisillakin. Joskus väsymystä voi ilmaantua terveellisistä elämäntavoista huolimatta, mutta entä jos väsymys on todella suurta, eikä mikään tunnu auttavan?

Listasimme muutaman energiasyöpön, joihin voi olla hyvä kiinnittää huomiota

Tunnista energiasyöpöt

Niin sanottuja energiasyöppöjä on jokaisen elämässä. Eri ihmiset reagoivat eri tavoin esimerkiksi vastoinkäymisiin. Samalla tavalla myös tulemme eri ihmisten kanssa erilailla toimeen.

Huonot ruokailutottumukset

Epäterveellinen ruokavalio sisältäen todella paljon tyhjiä hiilihydraatteja sekä huonoja rasvoja voi tehdä olosta huonon, saamattoman ja tukkoisen. Ravinto sekä ravintoaineet ovat polttoainettamme, joten myös miesten olisi tärkeää saada riittävästi ravinteita ruokavaliosta.

Epäterveellisiä ruokia pöydällä

Vähäiset yöunet

Monet tekijät vaikuttavat unenlaatuun ja yleensä kaikilla on jossain vaiheessa elämässään ajanjakso, jolloin uni jostain syystä kärsii. Väsynyt ihminen ei jaksa keskittyä ja suuhunkin tulee laitettua herkemmin kaikkea epäterveellistä. Olisi tärkeää päästä ongelmien juurisyiden äärelle.

Stressiä aiheuttavat tekijät

Tietyille asioille ei voi mitään, kuten esimerkiksi verisukulaiselle, joka tuntuu kerta toisensa jälkeen kertovan vain elämänsä negatiivisista asioita. Voimme kuitenkin valita, kenen kanssa olemme tekemisissä tai onko ikävämmän tuntuinen työpaikka välivaihe johonkin parempaa sekä enemmän energiaa antavaan.

Mies tekemässä punnerruksia kotona

Liiallinen kofeiinin käyttö

Vaikka kuppi aamukahvia piristää - voi liiallinen kofeiininkäyttö häiritä unensaantia sekä luoda loppupeleissä lisää väsymystä.

Keskushermostoa kiihdyttävän vaikutuksen vuoksi kofeiini hankaloittaa nukahtamista, heikentää unen laatua sekä lyhentää unen määrää. Uneen vaikuttavissa ominaisuuksissa on kuitenkin tutkimuksissa havaittu selviä perinnöllisiä eroja, joten tässä itsetutkiskelu on paikallaan!

Lähde: Terveyskirjasto.fi

Ravitse kehoa välttämättömillä ravintoaineilla

Kehomme ovat kuin hyvin öljyttyjä koneita, jotka tarvitsevat oikeaa polttoainetta toimiakseen parhaimmillaan. Varmistamalla, että kehosi saa nämä välttämättömät ravintoaineet, voit elvyttää energiatasosi ja pysyä aktiivisena koko päivän.

Jos verikokeista on jo kauan aikaa - kannattaa laajaan verenkuvaan menemistä harkita tosissaan. Elämää voi elää myös energisesti ja itsestään on tärkeää pitää huolta, oli sukupuoli sitten mikä tahansa.

Milloin olet tarkistanut testosteronitasosi?

Miesten testosteronitasot ovat laskeneet ympäri maailmaa ja sen vuoksi yhä useampi on käynyt mittauttamassa omat hormonitasonsa.  

Ikääntyvillä miehillä testosteronitasojen laskun yhteydessä saattaa ilmetä erilaisia yleisoireita, kuten keskittymiskyvyn puutetta, uupumusta, sukupuolista haluttomuutta sekä häiriöitä unen laatuun.

Lähde: Terveyskirjasto.fi

Testosteronitasoja tukeva lisäravinne on loistava vaihtoehto miehille.

Oletko kuullut Seleenistä?

Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa. Sitä tarvitaan vain pieniä määriä, mutta sitä ilman elimistö ei tule myöskään toimeen.

Se toimii myös antioksidanttina kehossa ja tukee aineenvaihduntaa. Tämän tehoaineen lisäksi myös sinkki antaa energiaa miesten arkeen, sillä se edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä, proteiinisynteesiä, makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, sekä veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.

Testo+

  • Seksuaaliseen halukkuuteen ja kyvykkyyteen,
  • sestosteronitasojen ylläpitoon, sekä
  • hedelmällisyyteen.

Suomen Vitamiinikeskuksen Testo+ sisältää erityisesti testosteronitoiminnalle tärkeitä ainesosia: Tribulus terrestrisiä, sinkkiä sekä seleeniä.

Mikä Tribulus terrestris?

Tribulus terrestris on Välimeren kasvi, joka edistää seksuaalista halukkuutta sekä kyvykkyyttä. Tribulus on täysin luonnollinen ainesosa, joten sillä ei ole haittavaikutuksia elimistön omaan testosteronin tuotantoon liittyen.

Testo+ sisältää kaikkea kolmea ainesosaa: sinkkiä, seleeniä sekä tribilus terrestristä. Ne ovat kokonaisuus, jotka tukevat miesten testosteronin tuotantoa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.