Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Merimagnesium + B-vitamiinivalmiste

(ennen 24,95 ) 20,90  (sis. alv.)

Hermostolle – Lihaksille – Aineenvaihdunnan tueksi

Magnesium on elimistölle erittäin tärkeä kivennäisaine, sillä se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesium on erityinen valmiste, sillä se valmistetaan puhtaasta merivedestä. Tässä muodossa magnesium on luonnollinen, vatsaystävällinen ja imeytyy kehoosi erittäin tehokkaasti. 

Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesiumvalmisteeseen on lisätty oikeassa suhteessa myös B1- , B3- ja B6-vitamiineja, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa.

Tuote sopii kaikille aktiivisen elämän tueksi, ja erityisesti sitä suositellaan säännöllisesti liikuntaa harrastaville.

Kehosi hyvinvointiin – Kotimainen, erittäin hyvin imeytyvä magnesiumvalmiste.

Magnesium on koko kehosi toiminnalle välttämätön kivennäisaine. Se vaikuttaa yli 300 entsyymin toimintaan, joten magnesium onkin soluillesi hyvin tärkeä yleistoimija.

Magnesiumin saannista kannattaa ehdottomasti pitää huolta, sillä lihasten normaali toiminta vaatii magnesiumia. Magnesium edistää hermoston ja luuston normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesium on erityinen valmiste, sillä se valmistetaan puhtaasta merivedestä. Merivedestä valmistettu Aquamin™ Mg -magnesiumyhdiste on magnesiumin luonnollinen muoto. Tässä muodossa magnesium on vatsaystävällinen ja imeytyy kehoosi erittäin tehokkaasti, liukoisuusprosentin ollessa lähes 90%.  Merimagnesium sisältää magnesiumin lisäksi pieniä määriä mereen liuenneita mineraaleja, jotka tehostavat magnesiumin toimintaa elimistössäsi.

Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesiumvalmisteeseen on lisätty oikeassa suhteessa myös B1- , B3- ja B6-vitamiineja, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa ja yhdessä edistävät elimistösi normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi B-ryhmän vitamiineilla on useita terveyshyötyjä, mm. B1-vitamiini edistää sydämen normaalia toimintaa.

Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesium on erinomainen valinta Sinulle jatkuvaan, päivittäiseen käyttöön, sillä vain yksi tabletti päivässä riittää! Tuote sopii kaikille aktiivisen elämän tueksi, ja erityisesti sitä suositellaan säännöllisesti liikuntaa harrastaville.

Koska Suomen Vitamiinikeskuksen merimagnesiumvalmisteella on valtavasti hyväksyttyjä terveysväitteitä, suosittelemmekin Sinua kokeilemaan sitä itse. 

 

Pakkauskoko: 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

 

Suositeltu vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää:

Magnesiumia 250mg (67 %)*

B3-vitamiinia 16mg (100 %)*

B6-vitamiinia 1,4mg (100 %)*

B1-vitamiinia 1,1mg (100 %)*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Ainesosat: Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi, Paakkuuntumisenestoaine E 460, Nikotiiniamidi, Pintakäsittelyaine E 470b, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinimononitraatti

Vegaaninen, laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, gluteeniton.

Alkuperämaa: Suomi

Valmistuttaja / markkinoija: Suomen Vitamiinikeskus Oy