Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

B12-vitamiinivalmiste

(ennen 29,90 ) 19,90  (sis. alv.)

Muistille – Vireydelle – Vastustuskyvylle

B12-vitamiini on tärkeää terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. B12-vitamiini tukee kehosi tärkeimpiä toimintoja, kuten hermoston ja aivojen toimintaa. Näin ollen B12-vitamiini edistää hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

B12-vitamiinia suositellaan erityisesti ikääntyville ja kasvissyöjille.

Muistia tukemaan – Kotimainen, hyvin imeytyvä B12-vitamiinivalmiste

B12-vitamiini on elimistöllesi tärkeä vitamiini, sillä se tukee kehosi tärkeimpiä toimintoja, kuten hermoston ja aivojen toimintaa. B12-vitamiini onkin tärkeä vitamiini muistin ja muiden kognitiivisten toimintojen ylläpitämiseksi. Lisäksi B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukee elimistösi luontaista vastustuskykyä.

B12-vitamiinia saadaan ainoastaan eläinperäisistä ruoka-aineista, joten kasvisruokavaliota tai vain vähän lihaa ruuakseen nauttivilla, B12-vitamiinin saanti voi jäädä puutteelliseksi.

Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiinivalmiste on erinomainen valinta, sillä B12-vitamiini on laadukkaassa, elimistöön tehokkaasti imeytyvässä metyylikobalamiinin muodossa.

Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiinivalmiste on suunniteltu niin, että se sulaa jo suussa. Suussa sulava B12-vitamiinivalmisteen imeytyminen alkaa jo suun limakalvoilta. Näin B12-vitamiini saadaan imeytymään tehokkaasti.

Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiini on erinomainen valinta sinulle, kun haluat huolehtia yleisestä jaksamisesta ja vireydestäsi. Erityisesti B12-vitamiinia suositellaan kasvissyöjille sekä ikääntyville.

 

Pakkauskoko: 60 tablettia

Annostus: 1 tabletti päivässä. Annetaan liueta suussa.

Suositeltu vuorokausiannos (1 tabl.) sisältää:
Metyylikobalamiinia, jossa B12-vitamiinia 1000 µg *

*40 000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ei raskaana oleville tai imettäville.

Ainesosat: Mannitoli, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b, Metyylikobalamiini

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Valmistettu Suomessa

Valmistuttaja / markkinoija: Suomen Vitamiinikeskus Oy