Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Yritys

Suomen Vitamiinikeskus

Suomen Vitamiinikeskus on kuopiolainen laadukkaiden vitamiinien ja ravintolisien markkinointiin erikoistunut yritys. Meille tuotteen kotimaisuus ja ekologisuus ovat sydämenasioita. Haluamme olla varmoja tuotteidemme alkuperästä, siksi valmistutamme tuotteemme Suomessa turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa.

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja näin ollen haluamme tarjota heille vain parhainta laatua suoraan kotiin toimitettuna. Tilatessasi meiltä tuotteita, voit siis luottaa aina, että tilaamasi tuotteet ovat elimistöllesi parhaassa mahdollisessa muodossa ja että ne on myös pakattu mahdollisimman ekologisella tavalla. Teemme lisäksi jatkuvasti tuotekehitystä ja pyrimme kasvattamaan valikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita – kotimaisuutta, laatua sekä ekologisuutta unohtamatta! Tutustu tämänhetkiseen valikoimaamme täällä.

Toimintamme perusperiaatteet ovat suomalaisuus, luonnollisuus ja turvallisuus. Yrityksemme toimintaa ohjaa arvomme, joista emme tingi mistään hinnasta:

Kotimaisuus

Tuotteemme valmistetaan aina suomalaisessa lääketehtaassa. Myös pakkausmateriaalimme tulevat kotimaisilta toimittajilta.

Tuotteemme ovat sellaisia, että niistä on oikeasti hyötyä

Mietimme tuotteidemme pitoisuudet aina tarkkaan. Olemme tarkkoja siitä, että myymämme tuotteet ovat elimistölle parhaiten imeytyvässä muodossa.

Asiakas saa aina tuotteen suoraan kotiin

Pakkaamme tuotteet aina siten, että ne voidaan toimittaa asiakkaillemme suoraan postiluukkuun.

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista asiakaspalvelua

Koulutetut asiakaspalvelijamme auttavat asiassa kuin asiassa! Asiakaspalvelumme sijaitsee toimitiloissamme Kuopiossa ja se palvelee asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostitse sekä verkkosivujemme palautelomakkeen kautta.

Ekologisuus

Tuotteidemme pakkauksissa sekä postituksessa on pyritty huomioimaan ekologisuus mahdollisimman pitkälle.

Tutkittua laatua

Suomen Vitamiinikeskuksen ravintolisät on valmistettu korkeiden kansainvälisten standardien (GMP-sertifikaatti) mukaisesti ja tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti.

 Suomalainen, luonnollisesti.