Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Varainhankinta

Varainhankinta

Onko ryhmälläsi tavoitteena reissurahaston kerääminen? Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa urheilujoukkueille ja koululuokille erinomaisen mahdollisuuden varanhankintaan.

Tarjoamme varainhankintanne avuksi yksinkertaisen, helpon ja riskittömän tavan kartuttaa ryhmän omaa rahastoa. Tarjoamme myytäväksi laadukkaat ja kotimaiset vitamiinit sekä ravintolisät. Tilausten kerääminen on helppoa – riittää kun ryhmä vain kerää tilaukset. Ryhmän ei tarvitse suorittaa tilattujen tuotteiden jakamista eikä käsitellä rahaa, sillä tuotteet toimitetaan tilaajille suoraan postilaatikkoon laskun kera.

Ryhmäni haluaa aloittaa keräyksen, miten toimitaan?

Keräyksen aloittaminen on helppoa, yksinkertaista sekä digitaalista. Olemme tehneet keräyksen aloittamisen helpoksi ja koonneet aloittamiseen oman starttipaketin. Siihen on koottu kaikki tarvittavat tiedot sekä lomakkeet. Teidän tarvitsee käytännössä vain keskittyä itse keräykseen.

Keräyksen aloittaminen etenee seuraavasti:

  1. Kun olemme sopineet keräyksen aloittamisesta, luomme teille tunnukset sähköiseen varainhankintajärjestelmään. Järjestelmästä löydätte kaiken tiedon, jota tilauksien keräämiseen tarvitsette.
  2. Tilauksien kerääminen voi alkaa. Ryhmäsi esittelee tuotteita esitteiden avulla ja kerää tilauksia tutuilta sekä sukulaisilta.
  3. Kun tilaukset on kerätty, kirjataan tilaukset varainhankintajärjestelmään.
  4. Lähetämme tilaajille tuotteet ja tuotteiden mukana laskun.
  5. Saatte raportin lähetetyistä tilauksista tarkastusta varten.
  6. Maksamme ryhmällenne kerätyistä tilauksista reilun korvauksen.

Ryhmän vetäjä: Täytä ohessa oleva yhteydenottolomake, niin olemme yhteydessä ryhmäsi varainhankinnan aloittamiseksi.

Varainhankinnan tuottolaskuri

0
0
Tuotto

Yhteydenottolomake


 

Vitamiinikeskuksen varainhankintamalli verrattuna perinteiseen varainhankintaan