Suomen Vitamiinikeskus

Varainhankinta

Varainhankinta

Onko ryhmälläsi tavoitteena reissurahaston kerääminen? Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa urheilujoukkueille ja koululuokille erinomaisen mahdollisuuden varanhankintaan.

Tarjoamme varainhankintanne avuksi yksinkertaisen, helpon ja riskittömän tavan kartuttaa ryhmän omaa rahastoa. Tarjoamme myytäväksi laadukkaat ja kotimaiset vitamiinit sekä ravintolisät. Tilausten kerääminen on helppoa – riittää kun ryhmä vain kerää tilaukset. Ryhmän ei tarvitse suorittaa tilattujen tuotteiden jakamista eikä käsitellä rahaa, sillä tuotteet toimitetaan tilaajille suoraan postilaatikkoon laskun kera.

Ryhmäni haluaa aloittaa keräyksen, miten toimitaan?

Keräyksen aloittaminen on helppoa, yksinkertaista sekä digitaalista. Olemme tehneet keräyksen aloittamisen helpoksi ja koonneet aloittamiseen oman starttipaketin. Siihen on koottu kaikki tarvittavat tiedot sekä lomakkeet. Teidän tarvitsee käytännössä vain keskittyä itse keräykseen.

Keräyksen aloittaminen etenee seuraavasti:

  1. Kun olemme sopineet keräyksen aloittamisesta, lähetämme teille starttipaketin. Starttipaketti sisältää esitteet keräyksestä, tietoa keräykseen valituista tuotteista, tilauslomakkeet sekä ohjeet tilausten lähettämisestä meille.
  2. Tilauksien kerääminen voi alkaa. Ryhmäsi esittelee tuotteita esitteiden avulla ja kerää tilauksia tutuilta sekä sukulaisilta.
  3. Kun tilaukset on kerätty, kirjataan tilaukset digitaaliseen työkaluun ja tilaukset lähetetään eteenpäin.
  4. Lähetämme tilaajille tuotteet ja tuotteiden mukana laskun.
  5. Lähetämme teille raportin lähetetyistä tilauksista, tarkastusta varten.
  6. Maksamme ryhmällenne kerätyistä tilauksista reilun korvauksen.

Ryhmän vetäjä: Täytä alla oleva lomake, niin olemme yhteydessä ryhmäsi varainhankinnan aloittamiseksi.

Lomake