Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Työ, jonka päämääränä on tyytyväinen asiakas

Työ, jonka päämääränä on tyytyväinen asiakas

2.5.2018 18:51

Tämä on ensimmäinen teksti, uuteen blogiimme. Blogi kulkee teemalla ”työ, joka tekee hyvää”.  Mitäs ihmettä tämä sitten tarkoittaa?

Me Suomen Vitamiinikeskuksella teemme kaiken tuo tärkeä arvo mielessämme.

Tärkeimpänä asiana on tietenkin asiakkaat. Ilman asiakkaita ei olisi Suomen Vitamiinikeskusta.

Kaikki tuotteemme valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Näin voimme olla varmoja, että ne ovat todella tutkittuja ja turvallisia käyttää.

Kohtaamme paljon asiakkaita ja kuulemme heiltä, minkälaisia tuotteita he käyttävät ja millaisille tuotteille voisi olla tarvetta. Aloitamme tuotekehityksen asiakkailta saamamme palautteen pohjalta, näin ollen tuotekehitys rakentuu aina asiakkaiden tarpeet edellä.

Tuotteita kehittäessämme lähtökohtamme on, että niistä on asiakkaille aina konkreettista hyötyä. Pyrimme tuotekehityksessämme ehdottomasti siihen, että tuotteemme olisivat parempia kuin jo markkinoilla olevat valmisteet. Tuotekehitys jatkuu vain, jos uskomme, että voimme tarjota asiakkaille jotain parempaa.

Teetimme juuri pienen asiakastyytyväisyyskyselyn puolueettomalla toimijalla ja asiakkaiden vastaukset osoittivat, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Asiakkaamme arvostavat selkeästi kotimaisuutta, turvallisuutta ja helppoutta. Keräsimme pienen otannan asiakkaiden kommentteja sivustollemme, ne löytyvät täältä.

Tällä hetkellä tuotevalikoimastamme löytyy kaksi tuotetta: B12-vitamiinivalmiste ja K2D3-vitamiinivalmiste. Olemme tuotteistamme ylpeitä, sillä ne ovat pitkän kehityksen tulosta ja tuo työ ei ole mennyt hukkaan. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä. Lähitulevaisuudessa tuomme kaksi uutta tuotetta markkinoille, mutta näistä kerromme lisää tulevissa blogiteksteissämme.

Mitä muuta ”työ, joka tekee hyvää” pitää sisällään?

Me haluamme olla vastuunkantava työnantaja ja tarjota työpaikkoja, joihin jokaisen on miellyttävä tulla. Tällä hetkellä Suomen Vitamiinikeskus työllistää suoraan n. 60 henkilöä ja toimintaa meillä on neljässä kaupungissa. Työllistämme mm. myynti- ja markkinointiosaajia, asiakaspalveluhenkilökuntaa, varasto- ja pakkaamohenkilökuntaa sekä tuotekehityksen parissa työskenteleviä henkilöitä. Olemme halunneet tehdä mahdollisimman ison osan työstä talon sisällä. Tämä siitä syystä, että haluamme koko paletin toimivan saumattomasti ja läpinäkyvästi.

Tätä kaikkea on ”työ, joka tekee hyvää”, mutta haluamme sen tulevaisuudessa olevan jotain vielä paljon enemmän.

Haluamme, että Suomen Vitamiinikeskus tunnetaan hyvää tekevänä toimijana. Etsimme parhaillamme kohteita, joita voisimme auttaa. Apumme voi olla taloudellista tukemista tai arjen apua. Olemme todella valmiita heittäytymään.

Millaista apua voimme sitten tarjota?

Kuten kerroin, meillä on toimintaa neljässä kaupungissa, tarkemmin sanottuna Kuopiossa, Lappeenrannassa, Imatralla sekä Helsingissä. Mikäli voimme auttaa vaikkapa nuorten urheiluseuraa sponsoroinnin merkeissä, pyydä meitä mukaan. Tai oletko sinä urheilu-urasi alkutaipaleella ja etsit urallesi tukea? Ehkä me voimme auttaa juuri sinua. Tai tiedätkö sinä jonkun tahon, joka voisi tarvita apua esim. ruokaostosten tai muiden välttämättömien hankintojen tekemiseen? Me tulemme mielellämme avuksi.

Henri Tauriainen                      Suomen Vitamiinikeskus Oy

 

Mikäli juuri sinulla on mielessäsi kohde, jota me voisimme auttaa, voit ehdottaa sitä meille. Tee ehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Voi olla, että ehdotuksia tulee niin paljon, ettemme kaikkeen voi lähteä, mutta katsotaan mitä tämä teksti poikii.

 

Jos sinua kiinnostaa, mitä kaikkea tämä tulee poikimaan, seuraa tätä blogia tai sivuamme Facebookissa (https://www.facebook.com/vitamiinikeskus/).