Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Tuottoisaa ja riskitöntä varainhankintaa Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteilla

Tuottoisaa ja riskitöntä varainhankintaa Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteilla

29.11.2018 08:39

Urheiluseurojen, koululaisluokkien ja yhdistysten varainhankinta onnistuu helposti Suomen Vitamiinikeskusken tuotteilla. Tuotteiden myynti perustuu esitteen avulla suoritettavaan ennakkomyyntiin, joka on turvallinen tapa tehdä varainhankintaa. Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa myytäväksi laadukkaita Suomessa valmistettuja vitamiineja ja lisäravinteita, joilla varainhankinta unelmien luokkaretkeen, leirikouluun tai yhteiseen harrastukseen onnistuu mutkattomasti ja nopeasti, eikä se vie aikaa kaikkein tärkeimmältä eli harrastamiselta ja liikkumiselta.

Suomen Vitamiinikeskuksen mahdollistamassa varainhankinnassa tilausten kerääminen on helppoa – riittää kun ryhmä vain kerää tilaukset. Ryhmän ei tarvitse suorittaa tilattujen tuotteiden jakamista eikä käsitellä rahaa, sillä tuotteet toimitetaan tilaajille suoraan postilaatikkoon laskun kera.

Näin helposti varainhankinta toimii:

Varainhankinnan aloittaminen on helppoa. Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa ryhmälle kattavan starttipaketin, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot, lomakkeet sekä esitteet. Täytetyt tilauslomakkeet voidaan palauttaa kampanjan jälkeen myös sähköisesti, joten turhalta paperien pyöritykseltä vältytään. Varainhankintakampanjaan osallistuvien ei tarvitse keskittyä kuin vain itse keräykseen.

  1.  Kun olemme sopineet keräyksen aloittamisesta, lähetämme teille starttipaketin. Starttipaketti sisältää esitteet keräyksestä, tietoa keräykseen valituista tuotteista, tilauslomakkeet sekä ohjeet tilausten lähettämisestä meille.
  2.  Tilauksien kerääminen voi alkaa. Ryhmäsi esittelee tuotteita esitteiden avulla ja kerää tilauksia tutuilta sekä sukulaisilta.
  3. Kun tilaukset on kerätty, kirjataan tilaukset digitaaliseen työkaluun ja tilaukset lähetetään eteenpäin.
  4. Lähetämme tilaajille tuotteet ja tuotteiden mukana laskun.
  5. Lähetämme teille raportin lähetetyistä tilauksista tarkastusta varten.
  6. Maksamme ryhmällenne kerätyistä tilauksista reilun korvauksen.

Haluatko aloittaa varainhankintakampanjan? Täytä palautelomake ja me olemme sinuun yhteydessä ja käymme yhdessä käytännön asiat sekä toimintaohjeet läpi.