Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Tuoteperheemme kasvoi, osa 2

Tuoteperheemme kasvoi, osa 2

5.7.2018 12:31

Edellisessä postauksessa hehkuttelin uutta merimagnesiumiamme ja lupasin seuraavassa kertoa toisesta uudesta tuotteestamme. Lunastan nyt lupaukseni ja kerron, että toinen valikoimaamme ilmestynyt tuote on pitkään kyselty monivitamiini! How original… Kyse ei kuitenkaan ole ihan tavallisesta monivitamiinista.

Pitkävaikutteinen monivitamiini

En edes muista kuinka pitkään itse olen käyttänyt monivitamiinia, siinä se odottaa joka aamu kahvinkeittimen vieressä. Kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet samassa tabletissa, kuinka helppoa. Monivitamiini on D-vitamiinin ohella suosituin vitamiinivalmiste Suomessa ja ihan ansaitusta syystä. Se sopii käytännössä kaikille monipuolisen ruokavalion ohella. Monivitamiinin lisäksi, kuten itse teen, pystyy hyvin vielä käyttämään yksittäisiä valmisteita erityistarpeisiin tai tukemaan kehon tärkeimpiä toimintoja.

Mutta kuten mainitsin, kyse ei ole aivan tavallisesta monivitamiinista. Toimme markkinoille täysin uudenlaisen pitkävaikutteisen monivitamiini- ja hivenainevalmisteen. Pitkävaikutteisen monivitamiinin ero tavalliseen monivitamiiniin verrattuna on loppujen lopuksi hyvin yksinkertainen, nimestäkin sen luultavasti jo päättelit. Tavallinen monivitamiini imeytyy nopeasti, pitkävaikutteinen hitaasti. Nopeasti ajateltuna nopea on parempi – näin ei kuitenkaan välttämättä ole.

Vatsahappoihin kulkeuduttuaan tavallinen monivitamiini hajoaa yleensä minuuteissa, elimistö ottaa talteen sen, mitä sillä het-kellä tarvitsee ja loppu poistuu elimistöstä luonnollista tietä pitkin. Meidän tuotteemme koostumus on kuitenkin erityislaatuinen. Nopean hajoamisen sijaan tabletti ”geeliytyy” ja turpoaa kaksinkertaiseksi päästyään ruoansulatukseen. Näin maallikkona toiselle maallikolle selitettynä, geeliytymisen ansiosta tabletti törmäilee eteenpäin kulkiessaan pitkin suolen seinämiä ja vapauttaa samalla vitamiinit sekä hivenaineet tasaisesti useiden tuntien aikana. Näin elimistö pystyy hyödyntämään ne paremmin. Vaikutus perustuu siis puhtaasti eroosioon.

Pitkävaikutteinen monivitamiini on suunniteltu tukemaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja se sopii hyvin kaikille aikuisille terveellisten elämäntapojen tueksi. Yksi tabletti sisältää 16 elimistölle tärkeää vitamiinia ja hivenainetta; A-, C-, D-, ja E- vitamiineja, kaikkia B-ryhmän vitamiineja sekä elimistölle tärkeitä hivenaineita – kromia, mangaania, seleeniä ja sinkkiä.

Tomi Runsala  Suomen Vitamiinikeskus Oy

Ettei tästä tule turhan #omatuoteonparastuote -hypetys (vaikka tämä mielestäni markkinoiden paras monivitamiini onkin), suosittelen yleisesti kaikille aikuisille monivitamiinin käyttöä – iästä ja elintavoista riippumatta. Se on yksinkertaisesti helppo valinta ja yksi tabletti päivässä riittää.

Käy tutustumassa sivuillamme uuteen pitkävaikutteiseen monivitamiini- ja hivenainevalmisteen osoitteessa https://vitamiinikeskus.fi/verkkokauppa/.

 

Helteistä heinäkuuta ja grillit kuumaksi!

 

Artikkelia päivitetty 19.12.2019

Pitkävaikutteinen monivitamiinivalmiste