Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Tuoteperheemme kasvoi, lenkkitossut esiin!

Tuoteperheemme kasvoi, lenkkitossut esiin!

26.6.2018 17:17

Hyvää poikkeuksellisen kuumasti ja aurinkoisesti alkanutta kesää kaikille blogimme seuraajille! Lupaavista kesäkeleistä huolimatta, perinteisesti sää toki juhannukseksi viileni ja kevyttoppatakit kaivettiin grillauksen ajaksi esille. Tämä osaltaan mahdollistaa myös läppärin ääressä nököttämisen, koska tärkeää asiaa on sopivasti kerrottavana.

Kuten osa varmasti muistaa, mainitsimme toukokuun alussa Facebook-sivuillamme uusista tulossa olevista tuotteista. Tuotekehitys on ollut kovassa vauhdissa kevään aikana ja uudet tuotteet saatiin vihdoin myyntiin kesäkuun alussa. Mietimme aina tarkkaan, millaisia tuotteita haluamme asiakkaillemme tarjota ja meille tärkeintä tuotteiden markkinoille tuomisessa onkin aina ollut nimenomaan asiakkaiden tarpeet. Valmisteesta täytyy olla konkreettista, tutkittua hyötyä ja siksi tuotekehitykseen sekä markkinointitutkimukseen käytetään aikaa ja vaivaa. Avaan tässä hieman taustaa uuden tuotteemme takaa.

Ensimmäinen uusista tuotteistamme on magnesium – tarkemmin sanottuna merimagnesium eli magnesiumhydroksidi.

Merimagnesium + B-vitamiinivalmiste

Mitä on merimagnesium? Merimagnesium eroaa muista magnesiumvalmisteista ja erilaisen siitä tekee lähde, mistä se valmistetaan – merivesi. Magnesiumin lähteenä toimii siis merivedestä peräisin oleva magnesiumhydroksidi. Ajatus on kieltämättä erikoinen, meret epäpuhtauksineen ovat olleet uutisotsikoiden kärkipäässä viime aikoina. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, tässä asiayhteydessä näiden murheellisten uutisten miettiminen on merkityksetöntä. Magnesiumhydroksidi puhdistetaan huolellisesti ennen tuotteen valmistamista, joten se on täysin turvallista käyttää. Itseasiassa merestä on valmisteessa pelkkää hyötyä. Tuote nimittäin sisältää pitkän luettelon erilaisia mineraaleja, joita saadaan sivutuotteena merestä. Pitoisuudet ovat pieniä, mutta mineraalit tuovat siitä huolimatta pieniä synergiaetuja.

Magnesium on ihmiselle välttämätöntä ja sitä saa toki ravinnosta. Suomen maaperä on kuitenkin melko vähäravinteista ja ”magnesiumköyhää”. Itse heräsin käyttämään magnesiumia säännöllisesti lisäravinteena parisen vuotta sitten. Magnesium mielletään yleisesti aktiiviliikkujien ja kuntosaliharrastajien mineraaliksi sekä aktiivisen elämäntyylin tueksi, mutta monipuolisten hyötyjen takia sitä suositellaan kaikille. Harvempi tietää, että magnesium osallistuu yli kolmeensataan elimistön kemialliseen reaktioon – riittävästä saannista kannattaa siis todella huolehtia.

Tomi Runsala                        Suomen Vitamiinikeskus Oy

Mutta miksi juuri merimagnesium? Siihen on kaksi hyvää syytä. Ensimmäisen, eli merestä mukana saatavat mineraalit jo mainitsinkin. Toinen on magnesiumhydroksidin erinomainen liukoisuus, mikä voi olla jopa 90%. Elimistö saa siis hyödynnettyä käyttöönsä magnesiumista suurimman osan. Verrattuna esimerkiksi yleisesti käytettyyn magnesiumin muotoon – magnesiumoksidiin, elimistön täytyy muuttaa se ensin hydroksidin muotoon, ennen kuin liukeneminen voi alkaa. Merimagnesium on valmiiksi hydroksidin muodossa, joka mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman liukenemisen sekä täydellisemmän imeytymisen. Lisäksi todettakoon vielä, että tuotteemme sisältää myös B-ryhmän vitamiineja, jotka vaikuttavat elimistömme samoihin osa-alueisiin tukien samalla magnesiumin toimintaa.

Hieman teoriapainotteinen ja raskaanpuoleinen teksti lukea, sitä uudenlaisiin tuotteisiin tutustuminen toki myös hieman vaatii. Mutta kuten sanottu, merimagnesium on ensimmäinen Suomen Vitamiinikeskuksen uusista tuotteista. Toisesta kerromme seuraavassa blogitekstissä!

 

P.S. Tutustu merimagnesium + B-vitamiinivalmisteeseen tarkemmin Suomen Vitamiinikeskuksen verkkokaupassa.

 

Merimagnesium + B-vitamiinivalmiste