Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Kauneus+ -valmiste

(ennen 42,90 ) 40,90  (sis. alv.)

Iholle – Hiuksille – Kynsille

Kauneus+ sisältää ainutlaatuisen ja tehokkaan yhdistelmän erilaisia ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin oleellisesti liittyviä ainesosia: biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä, piimaata sekä hydrolysoitua Peptan -kalakollageenia.

Tuote on suunniteltu suomalaisille naisille.

Odotettu uutuus nyt saatavilla! Tämä tuote on kehitetty asiakkaidemme toiveista!

Kauneus+ on suunniteltu yli 25-vuotiaalle suomalaiselle naiselle, joka haluaa tärkeimmät ulkoiseen kauneuteen liittyvät vitamiinit ja hivenaineet samasta tabletista. Tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä, piimaata sekä hydrolysoitua Peptan -kalakollageenia.

Kauneus+ on erinomainen valinta päivittäiseen käyttöön, sillä se sisältää hydrolysoitua kalakollageenia, joka on tehokas, luonnollinen ja hyvin imeytyvä kollageenin muoto. Tuote myös edistää normaalia kollageenin muodostumista mm. ihon normaalia toimintaa varten. Valmisteen sisältämät biotiini ja sinkki edistävät hiusten ja ihon pysymistä normaaleina. Lisäksi sinkki edistää hiilihydraattien ja rasvahappojen aineenvaihduntaa sekä kynsien normaalia hyvinvointia.

Kauneus+ sisältää myös piimaata, joka koostuu pääosin piistä. Pii on hivenaineisiin kuuluva puhdas alkuaine, jonka tärkein tunnettu ominaisuus on kestävyys. Eräs sanonta kuuluukin, ”älä lyö vetoa piitä vastaan”.

Kauneus+ on erinomainen valinta naisille, jotka haluavat huolehtia ulkoisesta nuorekkuudesta ja hyvinvoinnista!

 

Pakkauskoko: 60 tablettia

Annostus:

1-2 tablettia päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1-2 tabl.) sisältää:

Peptan® F HD kalakollageenia 330 – 660 mg

C-vitamiinia 80 – 160 mg (100% – 200%)*

Piimaata 50 – 100 mg

Biotiinia 5 – 10 mg (10000% – 20000%)*

Sinkkiä 5 – 10 mg (50% – 100%)*

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat: Hydrolysoitu Peptan® F HD kalakollageeni, askorbiinihappo, piimaa, paakkuuntumisenestoaine E 468, d-Biotiini, sinkkisitraatti, pintakäsittelyaine E 470b

Laktoositon – Hiivaton – Makeuttamaton – Gluteeniton

Valmistettu Suomessa

Valmistuttaja / markkinoija: Suomen Vitamiinikeskus Oy