Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

K2+D3-vitamiinivalmiste

(ennen 29,90 ) 19,90  (sis. alv.)

Luustolle – Lihaksille – Vastustuskyvylle

Suomen Vitamiinikeskuksen K2+D3-vitamiinivalmiste on suunniteltu luuston hyvinvoinnin tueksi. Tablettien sisältämä menakinon 7 K2-vitamiini, joka on K-vitamiinien pitkävaikutteinen ja tehokkaasti imeytyvä luonnollinen muoto. K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja auttaa kalkkia kiinnittymään oikeaan paikkaan, eli luustoon. Tabletin sisältämä D3-vitamiini on myös luuston kannalta tärkeä vitamiini, lisäksi se vahvistaa vastustuskykyä ja tukee lihasten sekä hampaiden hyvinvointia.

Tuote on suunniteltu tukemaan luuston ja lihaksien hyvinvointia.

K2 + D3 Vitamiinivalmiste – luusto, lihakset ja vastustuskyky!

Suomen Vitamiinikeskus K2 + D3-vitamiinivalmiste on erinomainen tuote, joka tukee erityisesti luuston hyvinvointia.

K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä. Lisäksi K2-vitamiinilla on tärkeä tehtävä, koska K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina.

Tuotteen D3-vitamiini tehostaa K2-vitamiinin vaikutuksia elimistöön. Samalla se edistää immuunijärjestelmää ja lihasten normaalia toimintaa. Lisäksi D3-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihaksien ja hampaiden hyvinvointiin.

Suomen Vitamiinikeskuksen K2 + D3-vitamiinivalmiste on hyvin imeytettävä. Valmisteen vaikuttavana aineena on K2-vitamiini joka on menakinoni 7 muodossa, ts. Menakinoni, joka on pitkävaikutteinen, luonnollinen muoto K2-vitamiinista.

Suosittelemme Suomen Vitamiinikeskuksen hyvin imeytyvää K2 + D3 -valmistetta päivittäiseen käyttöön tukemaan luuston hyvinvointia!

Pakkauskoko: 60 tablettia.

Annostus: 1 tabletti päivässä.

Suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:

 

K2-vitamiini 100 μg (132%) *

 

D3-vitamiini 50 μg (1000%) *

 

* päivittäisestä vertailuarvosta

 

Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Ei saa käyttää yhdessä verenohennuslääkkeiden kanssa.

Ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine E 460, maissitärkkelys, menakinoni, kolekalsiferoli, pintakäsittelyaine E 470b

 

Laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, gluteeniton.

 

Alkuperämaa: Suomi.