Suomen Vitamiinikeskus

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusaika

Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteet toimitetaan suoraan kotiin noin viikon kuluessa tilauksesta.

Lasku

Lasku toimitetaan tuotteiden mukana. Laskulla on vähintään 14 päivää maksuaikaa tuotteen saapumisesta. Eräpäivän jälkeen veloitamme huomautuslaskusta 5€.

Mikäli haluat muuttaa laskun eräpäivää, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Palautusehdot

Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksesi ensimmäisen tuotetoimituksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen täytyy olla avaamaton ja samassa kunnossa kuin se on ollut toimitettaessa. Myöhemmin toimitettuja saman sisältöisiä tuotepakkauksia ei voi palauttaa. Sovithan palautuksesta aina asiakaspalvelumme kanssa.

Yksittäisen pakkauksen tilausehdot

Yksittäisen vitamiinipaketin tilaus ei velvoita sinua jatkotilauksiin.

Toistaiseksi voimassa olevan tilauksen ehdot

Kestotilauksessa saat toimitukset suoraan kotiin ennalta sovituin toimitusvälein (tilauksesta riippuen normaalisti 3kk tai 6kk).

Kestotilaajana voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi, meneillään olevan tilausjakson loppuun. Tilauksen voi lopettaa joko soittamalla asiakaspalveluumme (044 446 6000) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi (liitäthän mukaan nimesi ja osoitteesi).

Kestotilaus on aina edullisempi tilausmuoto kuin yksittäisen pakkauksen tilaaminen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua kaikissa asiakkuuteen liittyvissä asioissa puhelinnumerossa: 044 446 6000 (kello 9:00-15:00). Asiakaspalvelumme tavoitat myös sähköpostitse osoitteesta: asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Henkilötietojen käyttö

Rekisteriseloste löytyy osiosta: Rekisteriseloste.

× How can I help you?