Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

K2+D3-vitamin 60 tabletter

(före 26,90 ) 19,90  (inkl. moms.)

Skelett – Muskler – Motståndskraft

Suomen Vitamiinikeskus K2+D3-vitaminpreparat främjar blodets normala koagulation och innehåller vitaminer som är viktiga för skelettet. K2- och D3-vitaminerna bidrar tillsammans till skelettets välmående. MenaQ7® K2-vitaminen, dvs. menakinon, är en långverkande, naturlig form av K-vitamin som tas effektivt upp av kroppen. Dessutom stärker D3-vitamin motståndskraften och är en viktig vitamin för musklernas och tändernas välmående.

K2+D3-vitaminpreparat – För skelettet, musklerna och motståndskraften!

Suomen Vitamiinikeskus K2+D3-vitaminpreparat är ett utmärkt preparat speciellt för att stödja skelettets välbefinnande.

K2-vitamin är en viktig vitamin för blodets koagulation. Dessutom har K-vitamin en viktig uppgift, eftersom den effektivt förhindrar kalk från att fästa sig på blodkärlens väggar och hjälper den att fästa sig på rätt ställe, det vill säga skelettet. K-vitamin är därför en mycket viktig vitamin för att bibehålla skelettets välbefinnande.

D3-vitaminen i produkten ökar effekterna av K-vitaminen i kroppen, samtidigt som den främjar immunsystemet och muskulaturens normala funktion. Dessutom stärker D3-vitamin motståndskraften och är en viktig vitamin för musklernas och tändernas välbefinnande.

Suomen Vitamiinikeskus K2+D3-vitaminpreparat är ett mycket lättupptagligt preparat. Det som gör preparatet speciellt är MenaQ7® K2-vitaminen, dvs. menakinon, som är en långverkande, naturlig form av K-vitamin som tas mycket effektivt upp av kroppen. Ta hand om ditt skelett och dina blodkärls hälsa Du också!

Vi rekommenderar Suomen Vitamiinikeskus mycket lättupptagliga, långverkande K2+D3-preparat för dagligt bruk som stöd för ditt skeletts välbefinnande!

 

Förpackningsstorlek: 60 tabletter.

Dosering: 1 tablett per dag.

 

Den rekommenderade dagliga dosen (1 tabl.) innehåller:

K2-vitamin 50 µg (66 %)*

D3-vitamin 50 µg (1000 %)*

*av dagligt referensintag

 

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Bör inte användas tillsammans med blodförtunnande läkemedel.

 

Ingredienser: Klumpförebyggande medel E 460, Majsstärkelse, Menakinon, Kolekalciferol, Ytbehandlingsmedel E 470b

Laktosfri, osötad, jästfri, glutenfri.

Ursprungsland: Finland.