Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Havsmagnesium + B-vitaminpreparat

(före 16,80 ) 13,70  (inkl. moms.)

Nervsystem – Muskler – Stöd för ämnesomsättningen

Magnesium är ett mineralämne som är mycket viktigt för kroppen, eftersom det bidrar till att minska trötthet och utmattning samt främjar musklernas och nervsystemets normala funktion.

Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesium är ett speciellt preparat, eftersom det är tillverkad av rent havsvatten. I denna form är magnesiumet naturligt, magvänligt och tas mycket effektivt upp av din kropp.

Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesiumpreparat innehåller även rätt proportioner av B1-, B3- och B6-vitamin, som fungerar i synergi med magnesiumet.

Produkten passar för alla som stöd för ett aktivt liv och rekommenderas speciellt för alla som motionerar regelbundet.

Havsmagnesium + B-vitaminpreparat

För din kropps välbefinnande – Ett finskt, mycket lättupptagligt magnesiumpreparat.

Magnesium är ett mineralämne som är nödvändigt för hela kroppens funktion. Det påverkar mer än 300 enzymers funktion, så magnesium har en mycket viktig allmän funktion för dina celler.

Det är mycket viktigt att se över sitt magnesiumintag, eftersom magnesium krävs för normal muskelfunktion. Magnesium främjar nervsystemets och skelettets normala funktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesium är ett speciellt preparat, eftersom det är tillverkad av rent havsvatten. Magnesiumföreningen Aquamin™ Mg tillverkad av havsvatten är magnesium i sin naturliga form. I denna form är magnesiumet magvänligt och tas mycket effektivt upp av din kropp, med en löslighetsprocent på nästan 90%.  Havsmagnesium innehåller förutom magnesium även små mängder mineraler som löst sig i havet och som förbättrar magnesiumets funktion i din kropp.

Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesiumpreparat innehåller även rätta proportioner av B1, B3- och B6-vitaminer, som fungerar i synergi med magnesiumet och tillsammans främjar en normal energiämnesomsättning i kroppen. Vitaminer i B-gruppen har dessutom flera hälsofördelar, bl.a. B1-vitamin främjar hjärtats normala funktion.

Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesium är ett utmärkt val för Dig för kontinuerligt, dagligt bruk, för endast en tablett om dagen räcker! Produkten passar för alla som stöd för ett aktivt liv och rekommenderas speciellt för alla som motionerar regelbundet.

Eftersom Suomen Vitamiinikeskus havsmagnesiumpreparat har enorma hälsofördelar, rekommenderar vi att Du provar själv.

Förpackningsstorlek: 40 tabletter.
Dosering: 1 tablett per dag.

Den rekommenderade dagliga dosen (1 tabl.) innehåller:

Magnesium 250 mg (67 %)*
B3-vitamin 16 mg (100 %)*
B6-vitamin 1,4 mg (100 %)*
B1-vitamin 1,1 mg (100 %)*

*av dagligt referensintag

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ingredienser: Aquamin™ Mg-magnesiumhydroxid, klumpförebyggande medel E 460, Nikotinamid, Ytbehandlingsmedel E 470b, Pyridoxinhydroklorid, Tiaminmononitrat

Vegansk, laktosfri, osötad, jästfri, glutenfri.

Ursprungsland: Finland

Tillverkad för / marknadsförare: Suomen Vitamiinikeskus Oy