Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

B12-vitaminpreparat

(före 39,90 ) 29,90  (inkl. moms.)

Minne – Vitalitet – Motståndskraft

B12-vitamin främjar motståndskraften och immunsystemets normala funktion. B12-vitamin är också ett viktigt vitamintillskott för att upprätthålla minnet och de kognitiva funktionerna. Suomen Vitamiinikeskus B12-vitamin har formen metylkobalamin, som är av hög kvalitet och är den form som bäst tas upp av kroppen.

B12-vitaminpreparat

Stöd för minnet – Finskt, mycket lättupptagligt B12-vitaminpreparat

B12-vitamin är en viktig vitamin för din kropp, eftersom den stöder de viktigaste funktionerna i din kropp, såsom nervsystemets och hjärnans funktion. B12-vitamin är därför en viktig vitamin för att upprätthålla minnet och andra kognitiva funktioner. Dessutom bidrar B12-vitamin till att minska trötthet och utmattning och stöder kroppens naturliga motståndskraft.

B12-vitamin fås endast från livsmedel av animaliskt ursprung, så de som äter en vegetarisk kost eller endast lite kött kan ofta ha ett bristfälligt intag av B12-vitamin. En annan orsak till brist på B12-vitamin är ofta dålig upptagning. Vanligtvis beror upptagningsproblemen på en försvagad utsöndring av magsyror.

Suomen Vitamiinikeskus B12-vitaminpreparat är ett utmärkt val, eftersom B12-vitaminen är i en högkvalitativ, för kroppen mycket lättupptaglig metylkobolamin-form.

Suomen Vitamiinikeskus B12-vitaminpreparat är utformad så att det smälter redan i munnen. Upptagningen av B12-vitaminpreparat som smälter i munnen börjar redan i munnens slemhinnor. På så sätt tas B12-vitaminen effektivt upp.

Suomen Vitamiinikeskus B12-vitamin är ett utmärkt val för dig när du vill ta hand om ditt allmänna välbefinnande och vitalitet. B12-vitamin rekommenderas speciellt för vegetarianer och äldre.

Förpackningsstorlek: 90 tabletter

Dosering: 1 tablett per dag. Löses upp i munnen.

Den rekommenderade dagliga dosen (1 tabl.) innehåller:

Metylkobalamin med B12-vitamin 1000 μg *

*40 000 % av dagligt referensintag

Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ej för gravida eller ammande.

Ingredienser: Mannitol, Majsstärkelse, Ytbehandlingsmedel E 470b, Metylkobalamin

Laktosfri, jästfri, glutenfri. Innehåller inte ingredienser av animaliskt ursprung.

Tillverkad i Finland