Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Kvalitet

Finländskt, naturligtvis!

Kvalitet från Finland! Produkternas inhemska ursprung är en hjärtesak för oss, vi vill ge endast den bästa kvaliteten till våra kunder. Produkternas finska ursprung berättar också om en ansvarsfull verksamhet, säkerhet och bra kvalitet.

Suomen Vitamiinikeskus produkter tillverkas alltid i Finland på ett säkert och tillförlitligt sätt. Våra kosttillskott har tillverkats i enlighet med höga internationella standarder (GMP-certifikat) och produkternas kvalitet kontrolleras kontinuerligt.

Vi vill erbjuda våra kunder endast de bästa möjliga vitaminpreparaten. En viktig del av produktkvaliteten är också att de produkter vi säljer är i den form som bäst tas upp av kroppen.

För produkterna har getts exakta bestämmelser angående deras storlek, utseende samt mikrobiologiska och kemiska renhet, och slutproduktens egenskaper måste vara inom gränserna för dem. På så sätt är slutprodukten alltid av jämn kvalitet och trygg.

Suomen Vitamiinikeskus verksamhet kontrolleras av Evira. I Oiva-rapporten som ges av Evira har Suomen Vitamiinikeskus livsmedelssäkerhet bedömts med en smiley. Rapporten kan du läsa här.