Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Företaget

Suomen Vitamiinikeskus

Suomen Vitamiinikeskus är ett företag baserat i Kuopio som specialiserat sig på försäljningen av vitaminer och kosttillskott av hög kvalitet. För oss är det viktigt att produkten är inhemsk och ekologisk. Vi vill vara säkra på våra produkters ursprung, därför tillverkas våra produkter i Finland, i trygga och kontrollerade förhållanden.

Våra kunder är viktiga för oss och därför vill vi erbjuda dem endast den bästa kvaliteten levererad direkt hem. När du beställer produkter från oss, kan du alltid lita på att de produkter du beställer är i den bästa möjliga formen och att de också är förpackade så ekologiskt som möjligt. Vi utvecklar också våra produkter kontinuerligt och vi försöker utöka vårt utbud så att det motsvarar våra kunders behov – alltid med inhemskt ursprung, kvalitet och miljö i åtanke!

Grundprinciperna i vår verksamhet är inhemskt ursprung, naturlighet och säkerhet. Vårt företag styrs av våra värderingar, som vi inte prutar på till något pris:

Inhemskt ursprung

Våra produkter tillverkas alltid på en finsk läkemedelsfabrik. Också våra förpackningsmaterial kommer från inhemska leverantörer.

Våra produkter är sådana att de verkligen ger effekt

Vi planerar alltid noga halterna i våra produkter. Vi är noggranna med att produkterna vi säljer är i en form som tas upp så bra som möjligt av kroppen.

Kunden får alltid produkten direkt hem

Vi packar alltid våra produkter så att de kan levereras till kunderna direkt i brevlådan.

Vi ger våra kunder en personlig kundservice

Våra utbildade kundrådgivare hjälper med alla frågor! Vår kundservice finns på vårt kontor i Kuopio och betjänar våra kunder per telefon, per e-post och via kontaktformuläret på vår hemsida.

Miljö

Vi har så långt som möjligt strävat till ekologiska lösningar när det gäller våra produktförpackningar och leveranser.

Undersökt kvalitet

Suomen Vitamiinikeskus kosttillskott har tillverkats i enlighet med höga internationella standarder (GMP-certifikat) och produkternas kvalitet kontrolleras kontinuerligt.

 Finländsk, naturligtvis.