Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Suomen Vitamiinikeskus kesätyöntekijän silmin

Suomen Vitamiinikeskus kesätyöntekijän silmin

12.6.2018 14:01

Moi,

Olen kesätyöntekijä Minna ja työskentelen kesän Suomen Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelussa Kuopiossa. Sain kunnian tulla päivittämään tätä blogia, näin kesätyöntekijän näkövinkkelistä katsottuna. Kesän mittaan kerron kuulumisia täältä toimistolta varmasti useampaan otteeseenkin ja päivittelen myös muita Some- kanavia ajoittain. Ensimmäisessä postauksessa haluan esitellä teille, miten Suomen Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelu toimii ja mikä on minun roolini kesätyöntekijänä siellä.

Täällä Kuopion toimistollamme meitä työskentelee iso tiimi. Toimisto koostuu monista eri osioista, kuten pakkaamosta, lähettämöstä, laskutuksesta ja asiakaspalvelupisteistä. Jokaisessa toimintapisteessä työskentelee useita työntekijöitä ja heillä kaikilla on merkittävä rooli työn kulussa. Kun asiakas on tehnyt tilauksen, se käy läpi monia eri vaiheita, tilauksen käsittelystä aina pakkaamiseen saakka, ennen kun se päätyy lopulta asiakkaalle. Siksi onkin tärkeää, että jokaisessa toimintapisteessä hommat toimivat sulavasti. Kesätyöntekijänä pääsen monipuolisesti työskentelemään useiden ihmisten kanssa eri työalueilla ja erilaisissa tehtävissä. Joka paikan höyläksikin olen kuullut minua kutsuttavan. Mielestäni tässä työssä mahtavinta on juuri se, että pääsen haastamaan itseäni monella eri tavalla, useiden työkavereiden kanssa.

Asiakaspalvelussa se kaikista tärkein juttu on tietenkin asiakkaat! Olemmehan täällä juuri teitä asiakkaita varten. Asiakaspalvelupisteessä työskentelee iloinen ja tehokas, koulutettu tiimi, joka on aina valmiina auttamaan. Asiakaspalvelu vastaa asiakkaiden kysymyksiin puhelimitse, sähköpostitse ja verkkosivujen kautta arkena klo 9-15. Asiakaspalvelustamme saa henkilökohtaista tuoteneuvontaa ja palvelua, sekä apua kaikenlaisiin kysymyksiin tuotteita tai yritystä koskien. Jos työntekijä ei osaa vastata kiperään kysymykseen saman tien, selvitämme asian varmasti, sillä tässä yrityksessä asiakkaista välitetään aidosti.

Näkymät toimistolta Kallavedelle

Suomen Vitamiinikeskuksen tärkeimpiin arvoihin kuuluu hyvä, laadukas asiakaspalvelu ja sitä tuodaan esiin toimistollamme usein. Asiakkaat palvellaan aina ilolla ja heille varataan tarpeeksi aikaa asioiden läpikäymiseen. Asiakaspalveluun on palkattu useita työntekijöitä sitä varten, ettei asiakaspalvelu pääsee ruuhkaantumaan. Tällä tavoin asiakkaille pystytään tarjoamaan juuri niin paljon aikaa, kun asian käsittely vaatii. Mielestäni tämä on aivan mahtava juttu! Yritykseen voi ottaa yhteyttä useita eri kanavia pitkin, mikä kenellekin tuntuu luontevimmalta, sillä asiakaspalvelussa on haluttu panostaa helppoon lähestyttävyyteen.

 

Hyvän asiakaspalvelun lisäksi, meille on tärkeää, että asiakkaat saavat vitamiinit nopeasti ja vaivattomasti käyttöönsä. Toimistolla panostetaan siihen, että paketit lähtevät asiakkaille ajallaan siten, ettei ravintolisien saannissa tule katkoksia. Vitamiinit toimitetaan asiakkaille suoraan kotiin, eikä niitä tarvitse lähteä erikseen mistään noutamaan. Asiakas voi myös itse määritellä, millaisella toimitusvälillä tuotteita haluaa kotiinsa saapuvan.

Minna Siikanen Kesätyöntekijä, ”jokapaikan höylä”

Vitamiinit suoraan kotiovelle tuotuna kuulostaakin minun korvaani aika helpolta tavalta popsia elimistölle tärkeitä vitamiineja.

Täällä meidän toimistolla vallitsee iloinen ja lämmin ilmapiiri, sen sain huomata jo heti ensimmäisinä työpäivinäni. Minut otettiin heti rempseästi vastaan sekä osaksi tiimiä. Kahvihuoneesta raikaa usein iloinen naurunremakka ja työntekijät tsemppaavat toinen toisiaan työn lomassa. Toimistoltamme on muuten melko hulppeat näkymät suoraan Kallavedelle! Välillä käymme hörppimässä kahvit parvekkeelta maisemia ihastellen ja hienoja veneitä bongaillen. Minulla on sellainen tunne, että tästä kesästä tulee varmasti antoista!

Seuraavassa postauksessa kerron hieman lisää yritykselle tärkeistä arvoista, ja miten olen huomannut niiden näkyvän yrityksen toiminnassa. Palataan siis seuraavan postauksen merkeissä!

Aurinkoisin kesäterveisin,

Minna