Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Rekrytointi

Rekrytointilomake

Kasvun myötä pystymme nyt palkkaamaan uusia asiakas- ja myyntineuvottelijoita!

Toimintamme on kovassa kasvussa ja etsimme nyt tiimiimme uusia asiakas- ja myyntineuvottelijoita. Tarjoamme hyvän työpaikan lisäksi selkeän palkkauksen (10€/h + provisiot), kattavan koulutuksen, asiakkaiden ehdoilla valmistetut tuotteet, parhaat välineet työssä onnistumiseen, tarkoin kootun asiakasrekisterin sekä tietenkin loistavan ja ammattitaitoisen tiimin työn tueksi! Aikaisemmalla koulutuksella ja työkokemuksella ei ole merkitystä, sillä koulutamme työhön valitut yrityksemme omiksi asiantuntijoiksi. Riittää, että olet hyvä tyyppi, etkä pelkää myyntityötä.

Kasvuun tarvitsemme myös uusia tiimipäälliköitä, joten meillä uralla etenemiseen on realistiset mahdollisuudet!

Lue alta vielä seitsemän hyvää syytä hakea juuri meille ja ilmianna itsesi ohessa olevalla lomakkeella!

1. Saat tekemästäsi työstä reilun palkan

Vaikka palkka ei välttämättä olekaan tärkein syy työnteolle, onhan se kiva tietää, että työstään saa alan parasta palkkaa. Myyntityö mielletään usein pelkästään provisiopalkkaiseksi työksi, meillä toimitaan toisin! Tarjoamme myyntineuvottelijoillemme  kiinteän tuntipalkan 10€/h. Tuntipalkan lisäksi maksamme tuloksen mukaan kasvat provisiot.

Mielestämme taitavan myyntineuvottevottelijan kuuluu saada tuloksesta myös reilu korvaus. Meillä työskentelevien myyntineuvottelijoiden keskituntiansio on n. 15,50€. Parhaat tekijät kuitenkin tienaavat paljon enemmän kuin keskiarvon.

2. Myyt tuotteita, joiden takana on helppo seisoa

Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteet ovat ensiluokkaisia, asiakkaidemme ehdoilla valmistettuja. Kun tarjoamme ravintolisiämme asiakkaille, tiedämme heidän saavan vastinetta rahoilleen. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi teemme jatkuvasti tuotekehitystä. Olemme tarkkoja siitä, että tuotteemme ovat juuri sellaisia, joita asiakkaamme tällä hetkellä etsivät ja tarvitsevat. Tuotteet tehdään suomalaisessa lääketehtaassa, joten todella tiedämme, mitä tuotteemme sisältävät. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu-merkki takeeksi kotimaisuudesta. Ravintolisiemme vaikuttavien aineiden pitoisuudet on mietitty huolella suomalaisiin olosuhteisiin.

3. Saat kattavan koulutuksen työhön

Kun haet Suomen Vitamiinikeskukselle, sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, me koulutamme sinusta sellaisen! Työsuhteen alussa koulutamme kaikki myyntineuvottelijamme tehtävään ja tuotteisiimme. Lisäksi annamme jatkuvasti tukea työssä onnistumiseen. Se, että juuri sinä onnistut työssäsi, on meille tärkeää. Jokaisella kouluttajallamme on vuosien kokemus myyntityöstä, joten voit olla varma, että saat oppisi parhailta myyntityön konkareilta.

4. Saat parhaat välineet työssä onnistumiseen

Haluamme taata myyntineuvottelijoillemme hyvät edellytykset työssä onnistumiseen. Teemme aktiivisesti työtä tarjotaksemme työntekijöillemme parhaat mahdolliset avaimet onnistuneeseen työhön. Tämä ei ole pelkkää sanahelinää, vaan se näkyy seuraavissa asioissa:

  • Myyjien koulutus ja jatkuva myynnin tuki
  • Käytössämme on ajantasalla oleva ja loistavasti toimiva asiakasrekisteri. Meillä  ei tehdä pelkästään uusasiakashankintaa, vaan meillä pääset tekemään lisämyyntiä asiakkaille jotka ovat jo olleet tyytyväisiä tuotteisiimme. 
  • IT-järjestelmät, jotka mahdollistavat aktiivisen työnteon (aikaa ei mene kohtuuttomasti papereiden pyörittelyyn tai raporttien tekemiseen)

5. Joustavat työajat

Myyntineuvottelijat työskentelevät pääsääntöisesti 6 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Tämä tarkoittaa, että viikonloput ovat aina vapaat ja päivään mahtuu muutakin kuin työtä.Iltavuoromme täyttyy yleensä opiskelijoista, jotka tekevät työtä 3-4 iltana viikossa. Meille on tärkeää, ettei opiskelu kärsi työnteosta, joten opiskelijoiden työvuorot sovitaan aina koulun ehdoilla.

6. Pääset mukaan porukkaan, jossa työt tehdään erilaisella otteella

Olet tärkeä osa meidän tiimiämme. Luomme yhdessä toimistolle ryhmähengen, jossa kannustetaan ja pidetään huolta toisista. Haluamme, että jokaisen on kiva tulla töihin. Siksi pidämme toimistomme aina siistinä ja viihtyisänä. Lisäksi jokainen myyjämme tietää aina tehtävänsä ja tavoitteensa. Ketään ei kuitenkaan jätetä yksin, sillä tuemme jokaista myyjäämme pääsemään yhdessä sovittuun tavoitteeseen. Arvostamme todella kaikkia työntekijöitämme ja parhaiten se näkyy palkkauksessa. Pystymme tarjoamaan kiinteän tuntipalkan, sillä todella uskomme, että myyjä onnistuu työssään.

7. Meillä kunnioitetaan myös asiakasta

Asiakasrekisterimme on tarkoin kerättyä ja se koostuu vain asiakkaista, jotka ovat kiinnostuneita tarjottavista tuotteista. Myyntineuvottelijan ei tarvitse tuputtaa tuotteita, vaan myynti tehdään aina positiivisessa hengessä. Tämä tekee työstä miellyttävää ja myyntineuvottelijana saat kokea onnistumisen tunteita päivittäin!

Mikäli yllä olevat asiat kuulostavat sinusta  hyvältä, täytä oheinen rekrytointilomake! Otamme sinuun yhteyttä lähipäivinä ja kutsumme sinut toimistollemme kuulemaan lisää!