Koe vahvempi vastustuskyky ilman kompromisseja

Triplasinkki sinulle, joka haluat tukea immuunijärjestelmäsi toimintaa ja ylläpitää ihosi, hiustesi sekä kynsiesi terveyttä! Tämä ainutlaatuinen Triplasinkki-valmiste on suunnattu erityisesti terveydestään huolehtiville ihmisille, jotka arvostavat kehonsa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja etsivät tehokasta tapaa tukea kehon tärkeitä toimintoja.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 54,90€ / 6kk. (normaalihinta 89,70€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Sorbitoli (E 420, makeutusaine)

fruktoosi (hedelmäsokeri)

hunajajauhe (maltodekstriini, hunaja)

natriumaskorbaatti (C-vitamiini)

sinkkiglukonaatti

sinkkisitraatti

pintakäsittelyaine E470b (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

sinkkiasetaatti

freshmint- ja mentoliaromi

Sisältää sokeria ja makeutusainetta

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei suositella lapsille. Sisältää sokeria ja makeutusainetta. Tuotteen makeutus koostuu: Fruktoosi (hedelmäsokeri) 120 mg, hunajajauhe 120 mg, sukraloosi (keinotekoinen makeutusaine) 197,5 mg.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:

Natriumaskorbaattia, jossa C-vitamiinia 80 mg (100 %) *

Sinkkiglukonaattia, sinkkisitraattia ja sinkkiasetaattia, joissa sinkkiä 10 mg (100 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

inventory Tilauksen sisältö

Triplasinkki + C-vitamiini -valmiste 6kk annos / 180 tablettia. Tuotteet riittävät yhden henkilön normaalilla käytöllä 6 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 6kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

payment Maksaminen

Maksat vain 54,90€ (norm. hinta 89,70€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Saat pysyvän hintaedun!

Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa. Saat paketin mukana laskun tuotteista eli maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää. Laskutusväli jatkuvalla tilauksella on sama kuin toimitusväli eli 6kk.

local_shipping Toimitus

Tuotteet toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ja hoidamme postikulut! Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

edit Tilauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, kuten muuttaa toimitusväliä, pitää taukoa lähetyksistä, aikaistaa seuraavaa toimitusta tai lopettaa jatkuvan tilauksen. Muutokset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimitusta. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

undo Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautusohjeet saat asiakaspalvelustamme.

support_agent Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilaukseen, laskutukseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 044 446 6000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Henkilöllisyyden vahvistaminen takaa nopean käsittelyn ja tuotteesi toimitetaan sinulle luotettavasti.
Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

refresh Jatkuva tilaus pähkinänkuoressa

Jatkuva tilaus tarkoittaa, että saat tilaamasi tuotteet säännöllisesti kotiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta tilausta joka kerta. Tämä tilausmuoto on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja varmistamaan, että et koskaan jää ilman tarvitsemaasi tuotetta. Tässä on yksityiskohtainen selitys, jotta ymmärrät jatkuvan tilauksen toimintaperiaatteen:

Säännöllinen Toimitus

Kun teet jatkuvan tilauksen, tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti sovituin aikavälein. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta joka kerta, vaan saat tuotteen säännöllisesti kotiin.

Edullinen Hinta

Jatkuvan tilauksen ansiosta saat tuotteet usein edullisempaan hintaan verrattuna kertatilaukseen. Hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa, joten voit nauttia pysyvästä hintaedusta.

Joustavuus

Voit koska tahansa katkaista tilauksen, tauottaa sen tai muuttaa toimitusväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä antaa sinulle vapauden hallita tilaustasi omien tarpeidesi mukaan.

Laskutus

Saat tuotteiden mukana laskun, joka tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Laskutusväli on sama kuin toimitusväli, eli esimerkiksi kuuden kuukauden välein.

 • Ainutlaatuiset ainesosat

  Tabletti sisältää kolme eri sinkin muotoa - sinkkisitraatin, sinkkiglukonaatin ja sinkkiasetaatin - mikä takaa niiden monipuolisen ja tehokkaan hyödyntämisen. Lisäksi C-vitamiini ja hunajajauhe on lisätty boostaamaan immuunipuolustusta
  entisestään, mikä takaa tabletin parhaan mahdollisen hyödyn.

 • Imeskeltävä sinkkitabletti

  Sinkin vapautuessa nieluun se
  todella voi lyhentää flunssan kestoa merkittävästi. Sen vuoksi imeskelytabletti on paras mahdollinen muoto, jona se kannattaa ottaa.

 • Tietoisuusvalmisteen tehokkuudesta ja alkuperästä

  Suomen Vitamiinikeskuksen kehittämä Triplasinkki + C-vitamiini on valmistettu huolellisesti valituista ainesosista, ja sen
  tehokkuus perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja laadukkaisiin ainesosiin. Tietoisuus valmisteen alkuperästä ja laadusta antaa luottamusta siihen, että teet hyvän valinnan terveytesi tueksi – ja tuet samalla suomalaista työvoimaa!

 • Aineenvaihdunta

  Valmiste on tärkeässä roolissa aineenvaihdunnan tukemisessa. Sinkki tukee monia aineenvaihdunnallisia prosesseja, mukaan lukien hiilihydraattien, happo-emäksen sekä makroravintoaineiden ja rasvahappojen aineenvaihduntaa. C-vitamiini edesauttaa puolestaan normaalin energia-aineenvaihdunnan toimintaa. Yhdessä
  nämä kaksi ravintoainetta varmistavat elimistön aineenvaihdunnan tehokkaan ja
  sujuvan toiminnan.

 • Aivot

  Triplasinkki + C-vitamiinivalmisteella on merkittävä rooli aivojen toiminnan tukemisessa. Sinkki on välttämätön ravintoaine aivojen kehitykselle ja kognitiivisten toimintojen tukemiselle. ravintoon.

 • Iho, hiukset ja kynnet

  Tuote edistää myös hiusten kasvua, kynsien ja ihon hyvinvointia.  Näin ollen tämä valmiste on erinomainen lisä ravintoon, jos haluat tukea ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja hyvinvointia.

Päivittäinen tuki taudinaiheuttajia vastaan!

Triplasinkki + C-vitamiinivalmiste tarjoaa optimaalisen yhdistelmän arvokkaita ravintoaineita yhdessä helppokäyttöisessä muodossa. Vain yksi imeskelytabletti
päivässä antaa sinulle monipuolisen tuen, jonka avulla voit ylläpitää terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

54,90€ / 6kk

Hinta säilyy samana niin kauan kuin pidät jatkuvan tilauksesi voimassa!

 • Hunajajauhe  tuo lisäetuja tuotteeseen. Se on luonnollinen, terveellinen ja herkullinen makeuttaja, joka tunnetaan monista perinteisistä terveyttä tukevista ominaisuuksistaan.

 • Kolmen eri sinkin muodon (sinkkisitraatin, sinkkiglukonaatin ja sinkkiasetaatin) yhdistäminen mahdollistaa eri hyötyjen
  saamisen. Sinkkisitraatti on hyvin imeytyvä ja biologisesti saatavilla oleva muoto, sinkkiglukonaatti on puolestaan tunnettu nopeasta imeytymisestään ja sinkkiasetaatti vapauttaa sinkki-ioneja suoraan sylkeen, jolloin sinkki alkaa vaikuttaa jo nielun limakalvoilla. Tämä monipuolisuus takaa, että kehomme saa parhaan mahdollisen hyödyn sinkistä.

 • Sinkki on kivennäisaine, jota tarvitaan elimistön kaikissa soluissa. Sinkki osallistuu esimerkiksi hedelmällisyyden ylläpitoon, kasvun ja sukupuolisen kehityksen säätelyyn, hermoston toimintaan sekä immuunipuolustukseen.

Tilaa Triplasinkki jo tänään ja koe sen teho itse. Tämä voimakas sinkkivalmiste on suunniteltu tukemaan immuunijärjestelmäsi toimintaa, edistämään terveellistä vastustuskykyä ja auttamaan kehoasi torjumaan yleisiä sairauksia. Triplasinkki sisältää kolminkertaisen annoksen sinkkiä, joka on tunnettu sen tärkeästä roolista kehon puolustusmekanismien vahvistamisessa. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tukea terveyttään ja pysyä terveinä kaikkina vuodenaikoina.

Triplasinkki + C-vitamiini on suunniteltu tukemaan immuunijärjestelmäsi terveyttä ja toimintaa. Tämä voimakas yhdistelmävalmiste sisältää korkealaatuista sinkkiä ja C-vitamiinia, jotka ovat elintärkeitä ravintoaineita kehon puolustusmekanismien vahvistamiseksi ja yleisen terveyden edistämiseksi. Sinkki on tunnettu sen roolista immuunijärjestelmän tukemisessa ja haavojen parantumisessa, kun taas C-vitamiini on välttämätön antioksidantti, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää ihon, verisuonten, luuston ja rustojen terveydelle.

Lisäksi Triplasinkki + C-vitamiini tukee kognitiivisia toimintoja ja auttaa ylläpitämään mielen terävyyttä ja parantamaan keskittymiskykyä. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän niille, jotka haluavat säilyttää sekä kehon että mielen terveyden optimaalisella tasolla. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Triplasinkki + C-vitamiini -valmisteesta tehokkaan työkalun, joka auttaa ylläpitämään immuunijärjestelmän terveyttä ja edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kokeile Triplasinkki+ C-vitamiinia tänään ja tunne sen välitön vaikutus! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava keino tukea immuunijärjestelmäsi terveyttä sekä parantaa yleistä hyvinvointiasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Triplasinkki+ C-vitamiinin vahvistavista vaikutuksista. Älä anna flunssakauden tai uupumuksen yllättää sinua – pysy terveenä ja energisenä Triplasinkki+ C-vitamiinin avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Triplasinkki + C-vitamiini tuotteesta!