Tue kokonaisvaltaista hyvinvointiasi luonnollisesti!

Testo+ on suunniteltu erityisesti aktiivista elämäntapaa ja miesten seksuaalista kyvykkyyttä arvostaville. Tämä innovatiivinen tuote on kehitetty tukemaan kehon
testosteronitasoja sekä parantamaan miehistä suorituskykyä, tarjoten samalla välttämätöntä tukea niin liikuntaan, kuin makuukammariin.

Vain nyt saat Testo+ erikoishintaan 59,90€ / 4kk (normaalisti 85,80€).

Ota ensimmäinen askel kohti voimakkaampaa ja tyydyttävämpää elämääsi Testo+ -valmisteella.

Koe, miten energia ja suorituskyky nousevat uusiin
ulottuvuuksiin!

 

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Tribulus terrestris -uute

paakkuuntumisenestoaine E 460 (mikrokiteinen selluloosa), E 468 (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa) ja E 551 (piidioksidi)

makeutusaine ksylitoli (E 967)

lakritsinjuurijauhe

sinkkisitraatti

selenometioniini (seleeni)

pintakäsittelyaine E 470b (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton, gluteeniton. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1–2 tabletti päivässä sisältää:

Tribulus terrestris -uutetta 200–400 mg, josta protodioskiineja 20–40 mg

Sinkkisitraattia, josta sinkkiä 10–20 mg 150 mg (100–200 %) *

Selenometioniinia, josta seleeniä 55–110 µg (100–200 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

inventory Tilauksen sisältö

Testo+ -valmiste 4kk annos / 120 tablettia. Tuotteet riittävät yhden henkilön normaalilla käytöllä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

payment Maksaminen

Maksat vain 59,90€ (norm. hinta 85,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Saat pysyvän hintaedun!

Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa. Saat paketin mukana laskun tuotteista eli maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää. Laskutusväli jatkuvalla tilauksella on sama kuin toimitusväli eli 6kk.

local_shipping Toimitus

Tuotteet toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ja hoidamme postikulut! Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

edit Tilauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, kuten muuttaa toimitusväliä, pitää taukoa lähetyksistä, aikaistaa seuraavaa toimitusta tai lopettaa jatkuvan tilauksen. Muutokset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimitusta. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

undo Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautusohjeet saat asiakaspalvelustamme.

support_agent Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilaukseen, laskutukseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 044 446 6000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna Testo+ -tuotteen 4kk annoksen jatkuvana tilauksena hintaan 59,90€.

Tunnistaudu ja viimeistele tilauksesi turvallisesti.

Tilaa tästä!

Voit vielä tutustua täydellisiin toimitusehtoihin täältä.

Henkilöllisyyden vahvistaminen takaa nopean käsittelyn ja tuotteesi toimitetaan sinulle luotettavasti.
Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

refresh Jatkuva tilaus pähkinänkuoressa

Jatkuva tilaus tarkoittaa, että saat tilaamasi tuotteet säännöllisesti kotiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta tilausta joka kerta. Tämä tilausmuoto on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja varmistamaan, että et koskaan jää ilman tarvitsemaasi tuotetta. Tässä on yksityiskohtainen selitys, jotta ymmärrät jatkuvan tilauksen toimintaperiaatteen:

Säännöllinen Toimitus

Kun teet jatkuvan tilauksen, tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti sovituin aikavälein. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta joka kerta, vaan saat tuotteen säännöllisesti kotiin.

Edullinen Hinta

Jatkuvan tilauksen ansiosta saat tuotteet usein edullisempaan hintaan verrattuna kertatilaukseen. Hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa, joten voit nauttia pysyvästä hintaedusta.

Joustavuus

Voit koska tahansa katkaista tilauksen, tauottaa sen tai muuttaa toimitusväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä antaa sinulle vapauden hallita tilaustasi omien tarpeidesi mukaan.

Laskutus

Saat tuotteiden mukana laskun, joka tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Laskutusväli on sama kuin toimitusväli, eli esimerkiksi kuuden kuukauden välein.

 • Testosteroni tuotannon tukeminen

  Tuote on suunniteltu tukemaan ja edistämään kehon testosteronitasoja luonnollisilla ainesosilla. Testosteroni on keskeinen hormoni, joka vaikuttaa miesten fyysiseen voimaan, seksuaaliseen halukkuuteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

 • Seksuaalinen suorituskyky ja halukkuus

  Tuotteen sisältämä Tribulus Terrestris on tunnettu kyvystään kohottaa libidoa ja parantaa seksuaalista suorituskykyä. Tuote tarjoaa tukea miesten seksuaaliterveydelle ja auttaa ylläpitämään tyydyttävää
  seksielämää.

 • Hormonitasapaino ja yleinen hyvinvointi

  Sinkki, seleeni ja muut tärkeät hivenaineet edistävät hormonitoiminnan normaalia tasapainoa ja ovat avainasemassa kilpirauhasen terveydelle. Tasapainoinen hormonitoiminta vaikuttaa positiivisesti sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin, ja Testo+ tarjoaa niille tukea.

Vireyttä arkeen!

Testo+ tuotteessa on täydellinen koostumus, joka on kehitetty tuomaan parasta
mahdollista hyötyä miesten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

59,90€ / 4kk

Hinta säilyy samana niin kauan kuin pidät jatkuvan tilauksesi voimassa!

 • Lakritsijuuri sisältää lukuisia kasviyhdisteitä, joilla on antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.

 • Tribulus Terrestris tunnetaan sen kyvystä kohottaa libidoa ja parantaa seksuaalista suorituskykyä.

 • Seleeni tukee hormonitasapainoa ja on tärkeä kilpirauhasen terveydelle.

 • Sinkki edistää testosteronitasojen ylläpitoa, tukien siittiöiden terveyttä ja hedelmällisyyttä.

Testo+ on tunnettu sen kyvystä edistää testosteronitasojen luonnollista tasapainoa ja tukea mieskuntoa. Se on tärkeä lisä, joka sisältää valikoituja yrttejä, vitamiineja ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä testosteronin tuotannolle ja hormonaalisen terveyden ylläpitämiselle. Testo+ auttaa myös lisäämään energiaa ja kestävyyttä, mikä on erityisen tärkeää aktiivisessa ja haastavassa elämäntyylissä. Lisäksi Testo+ tukee lihasmassan kasvua ja fyysistä suorituskykyä, mikä tekee siitä erinomaisen lisän niille, jotka haluavat parantaa urheilusuorituksiaan ja ylläpitää hyvää kuntoa. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Testo+ tuotteesta tehokkaan työkalun, joka auttaa ylläpitämään hormonaalista tasapainoa ja edistämään yleistä hyvinvointia ja elinvoimaisuutta.

Kokeile Testo+ tuotetta tänään ja havaitse sen vaikutukset itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava keino tukea kehosi luonnollista testosteronitasoa sekä edistää lihasvoimaa ja -kasvua. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo nauttineet Testo+ tuotteen monipuolisista eduista. Älä anna energian puutteen tai lihasmassan kasvun haasteiden hidastaa sinua – pysy voimakkaana ja täynnä energiaa Testo+ tuotteen avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Testo+ -tuotteesta!