Aurinkoenergiaa kätevänä suihkeena!

Sumu D3-vitamiini tarjoaa helpon ja herkullisen tavan varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti päivittäisessä ruokavaliossa. Tämä innovatiivinen tuote on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat ylläpitää terveyttään ja hyvinvointiaan kätevällä ja nautinnollisella tavalla.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 54,90€ / 10kk. (normaalihinta 69,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Vesi

Glyseroli

Makeutusaine (ksylitoli)

Omenamehutiiviste

Happamuudensäätöaine askorbiinihappo (C-vitamiini)

Sitruuna-aromi

Säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti)

Stabilointiaine (ksantaanikumi)

Kolekalsiferoli (D3-vitamiini)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei suositella lapsille.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 suihkaus päivässä (0,2ml).

Ravistettava ennen käyttöä.

Suositeltu vuorokausiannos sisältää:

D3-vitamiinia 25µg (500%*)

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiin toimitettuna Sumu D25 -vitamiinisuihkeen 10kk annoksen hintaan 54,90€.

Paina "allekirjoita" ja siirryt tunnistautumiseen. Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

* Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Tilaus ei sido mihinkään määräaikaan, vaan voit peruuttaa tai tauottaa sen milloin tahansa. Tilaus maksetaan vasta tuotteen mukana tulevalla laskulla.
Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

 • Paras D-vitamiinin muoto

  Tuote sisältää kolekalsiferolia (D3-vitamiini), joka on D-vitamiinin aktiivinen muoto.  Sitä esiintyy luontaisesti esimerkiksi voissa, kananmunissa sekä kalassa. Elimistömme pystyy hyödyntämään sen tehokkaasti, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan D-vitamiinin lähteeksi.

 • Ei ylimääräisiä ainesosia

  Olemme riisuneet tuotteen mahdollisimman simppeliksi ilman ylimääräisiä ainesosia, jotta suihkeen koko potentiaali voidaan käyttää hyödyksi ja se olisi mahdollisimman luonnollisessa muodossa. Säilöntäaineina toimivat sorbiinihapon suola (esiintyy luontaisesti esim. pihlajanmarjoissa) sekä puolukoissakin esiintyvä natriumbentsoaatti. Stabilointiaineena toimiva ksantaanikumi tuotetaan käymisprosessilla puhtaasta sokerista. Ksylitoli makeuttaa ja suojaa samalla hampaita!

 • Helppo imeytyvyys

  D-vitamiinin imeytyminen voi olla haastavaa, mutta Sumu D-vitamiinisuihke helpottaa tätä
  prosessia. Suihkeen ansiosta D-vitamiini imeytyy tehokkaasti jo suun limakalvoilta, mikä takaa myös parhaan mahdollisen hyödyn.

 • Valitsemalla Sumu D-vitamiinisuihkeen tuet D-vitamiinin päivittäistä saantia vuodenajasta riippumatta, mikä takaa kaikki vitamiinin antamat mahtavat hyödyt!

 • Liikkuvuus

  D-vitamiini on kuin kehon oma supervoima – se edistää tutkitusti immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa torjumaan pahikset, kuten flunssan! Joten, muista ottaa päivittäinen annoksesi D-vitamiinia ja pidä immuunijärjestelmäsi huipputasolla!

 • Luusto

  Luusto on elävää kudosta, joka uusiutuu läpi elämän. D-vitamiini on olennaisessa roolissa luuston terveydessä sekä kalsiumin imeytymisessä.

Aurinkovoimaa suoraan pullosta!

Älä anna D-vitamiinitasosi laskea turhaan! Kätevä suihkepullo on muuttanut jo monen suomalaisen elämän.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

54,90€ / 10kk

normaalihinta 69,80€

 • D3-vitamiini
  imeytyy todella tehokkaasti. Vain yksi suihkaus päivässä riittää, sillä se sisältää sopivan annoksen D3-vitamiinia (25µg/suihkaus).

 • Ksylitoli on tuotteen luontainen makeuttaja, joka tukee samalla myös hammasterveyttä.

 • Tuote saa maukkaan ja raikkaan makunsa luontaisesta sitruuna-aromista sekä omenamehutiivisteestä!

Sumu D3-vitamiinisuihke on tunnettu sen kyvystä edistää luuston ja hampaiden terveyttä sekä tukemaan immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiini on elintärkeä ainesosa, joka auttaa kehoa imeyttämään kalsiumia ja fosforia, jotka ovat välttämättömiä vahvojen luiden ja terveiden hampaiden ylläpitämiseksi. Lisäksi D-vitamiini on tärkeä tekijä lihasten normaalissa toiminnassa ja se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Sumu D3-vitamiinisuihkeen ainutlaatuisuus piilee sen innovatiivisessa sumutemuodossa, joka mahdollistaa D-vitamiinin nopean ja tehokkaan imeytymisen. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon perinteisille vitamiinivalmisteille, erityisesti niille, jotka eivät pidä tablettien tai kapseleiden nielemisestä. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Sumu D3-vitamiinisuihkeesta tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan ylläpitää kehon D-vitamiinitasoja ja edistää kokonaisvaltaista terveyttä.

Kokeile Sumu D3-vitamiinisuihketta tänään ja koe ero itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ja parantaa elämänlaatuasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo kokeneet Sumu D3-vitamiinisuihkeen hyödyt. Älä anna D-vitamiinin puutteen rajoittaa sinua – pysy terveenä ja energisenä Sumu D3-vitamiinisuihkeen avulla!