Energiaa ja hyvinvointia jokaiseen päivään!

Pitkävaikutteinen monivitamiini sinulle, joka haluat pysyä terveenä ja elinvoimaisena joka päivä! Tämä kattava monivitamiinivalmiste on kehitetty erityisesti niille, jotka arvostavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja haluavat tukea kehonsa monipuolista ravitsemusta.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 39,90€ / 4kk. (normaalihinta 68,70€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet E 460 (Mikrokiteinen selluloosa), E551 (Piidioksidi), E464 (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa)

Maissitärkkelys

L-askorbiinihappo (C-vitamiini),

Sinkki-sitraatti

DL-alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini)

Nikotiiniamidi (B3-vitamiini)

Mangaanisitraatti

Selenometioniini (Seleeni)

Pintakäsittelyaine E 470b (Kasvisperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Sitrusbioflavonoidit

Kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini)

Kolekalsiferoli (D-vitamiini)

Syanokobalamiini (B12-vitamiini)

Pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini)

Retinyyliasetaatti (A-vitamiini)

Riboflaviini (B2-vitamiini)

Tiamiinimononitraatti (B1-vitamiini)

Pteroyylimonoglutamiinihappo (Foolihappo eli B9-vitamiini)

Kromipikolinaatti (Kromi)

D-biotiini (B7-vitamiini)

Tuotetietoa

Tuote on maidoton, laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja gluteeniton. Ei suositella lapsille (osa pitoisuuksista on liian suuria lapsille, ei suositella puolittamista). Ei suositella raskaana oleville tabletin sisältämän A-vitamiinin vuoksi.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:

A-vitamiini 400 µg (50 %) *D3-vitamiini 10 µg (200 %) *E-vitamiini 10 mg (83 %) *B1-vitamiini 1,4 mg (127 %) *B2-vitamiini 1,6 mg (114 %) *Niasiini 18 mg (113 %) *B6-vitamiini 2,2 mg (157 %) *Foolihappo 300 µg (150 %) *B12-vitamiinia 3 µg (120 %) *Pantoteenihappo 4 mg (67 %) *Biotiini 30 µg (60 %) *C-vitamiini 60 mg (75 %) *Sinkki 15 mg (150 %) *Mangaani 2,5 mg (125 %) *Kromi 50 µg (125 %) *Seleeni 50 µg (91 %) *

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna Pitkävaikutteisen Monivitamiinin 4kk annoksen hintaan 39,90€.

Paina "allekirjoita" ja siirryt tunnistautumiseen. Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

* Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Tilaus ei sido mihinkään määräaikaan, vaan voit peruuttaa tai tauottaa sen milloin tahansa. Tilaus maksetaan vasta tuotteen mukana tulevalla laskulla.
Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

Sinä saat:

Pitkävaikutteinen Monivitamiini -valmistetta 4kk annoksen / 120 tablettia.

Tuotteet riittävät yhden henkilön käytössä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

Maksat vain 39,90€ (norm. hinta 68,70€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa.

Saat pysyvän hintaedun! Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa.

Maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Saat paketin mukana laskun tuotteista.

Maksuaikaa laskulla on 14 päivää.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Me hoidamme postikulut!

Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

 • Helppo arjen tuki

  Suomen Vitamiinikeskuksen Pitkävaikutteisessa Monivitamiinissa on 16 elimistölle tärkeää vitamiinia ja hivenainetta monipuolisen ruokavalion tueksi.

 • Ainutlaatuinen koostumus

  Erityisen koostumuksensa ansiosta tabletin sisältämät vitamiinit ja hivenaineet vapautuvat elimistöön hitaasti. Tabletti muuttuu vatsassa geelimäiseksi ja liukenee tasaisesti päivän aikana, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään sen sisältämät erilaiset vitamiinit ja hivenaineet paremmin.

 • Edistää monipuolisesti hyvinvointia

  Tuote ei ainoastaan tue päivittäistä ravintoaineiden saamista, vaan se myös vahvistaa immuunijärjestelmääsi, auttaa torjumaan väsymystä ja tukee terveellistä elämäntyyliä. Päivittäinen tasapaino, pitkäkestoinen energia sekä ihon, hiusten ja kynsien tuki ovat kaikki osa monivitamiinimme kokonaisvaltaista vaikutusta.

 • Vastustuskyky

  Luontaista vastustuskykyä tuotteessa ovat tukemassa A-vitamiini, foolihappo, B12-vitamiini, C-vitamiini, D-vitamiini, sinkki ja seleeni. Tämä optimaalinen kokonaisuus on valittu vastustuskyvyn tueksi ja se onkin yksitärkeimmistä syistä käyttää monivitamiinia päivittäin.

 • Hermoston toiminta

  Hermostomme ohjaa useita kehon toimintoja, liikkumisesta sisäelimiin ja muistamisesta ajatteluun. Hermoston normaalia toimintaa tukemaan, tuotteeseen on valittu: B1-vitamiini, B2-vitamiini, B3-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, biotiini ja C-vitamiini.

 • Sydämen toiminta

  Sydämemme pumppaa yötä päivää ja sen vuoksi sen kunnosta onkin tärkeä pitää huolta. Liikunta, oikeanlainen ravinto ja riittävä lepo ovat tärkeitä sydämen toiminnan kannalta. Edistämään sydämen normaalia toimintaa, valitsimme tuotteeseen B1-vitamiinin.

 • Luusto ja hampaat

  Luustomme uusiutuu läpi elämämme ja se tarvitsee riittävästi ravintoaineita voidakseen uusiutua ja säilyttääkseen vahvan rakenteen. Myös hammaskalusto on tärkeässä roolissa: niitä ovat esimerkiksi syöminen ja puheen tuottaminen.. Tuotteeseemme
  luuston sekä hampaiden hyvinvointia tukemaan on valittu: C-vitamiini, D-vitamiini, sinkki ja mangaani.

 • Näkökyky

  Näkökykyä on tärkeää tukea, jotta näemme mahdollisimman parhaalla tavalla kaikissa olosuhteissa. Silmien tueksi tuotteeseen on valittu: A-vitamiini, B2-vitamiini ja sinkki.

 • Ainutlaatuinen koostumus

  Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Hyvinvoinnin tukeminen on
kaikki mitä ansaitset!

Pitkävaikutteisessa Monivitamiinissa kaikki on suunniteltu valmiiksi terveyttäsi ajatellen. Helppo ja nopea tapa monipuolisen ruokavalion tueksi on vain askeleen päässä.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

39,90€ / 4kk

normaalihinta 68,70€

Älä anna päivittäisen kiireen ja stressin kuluttaa energiaasi. Tilaa Pitkävaikutteinen Monivitamiini jo tänään ja tunne olosi voimakkaammaksi ja elinvoimaisemmaksi. Tämä monipuolinen valmiste sisältää kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka tukevat kehosi ja mielesi hyvinvointia, edistävät immuunijärjestelmäsi toimintaa ja auttavat ylläpitämään optimaalista energia-aineenvaihduntaa. Koe pitkäkestoisempi terveys ja hyvinvointi jokaisena päivänä. Kehosi ja mielesi kiittävät sinua!

Pitkävaikutteinen monivitamiini on suunniteltu tukemaan kehosi ja mielesi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Se sisältää laajan kirjon elintärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat välttämättömiä immuunijärjestelmän vahvistamiseksi, energiatasojen ylläpitämiseksi ja solujen uusiutumisen tukemiseksi. Pitkävaikutteinen monivitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka elävät aktiivista ja kiireistä elämää.

Lisäksi tämä monivitamiinivalmiste tukee kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja keskittymiskykyä, ja edistää sydämen terveyttä sekä luuston vahvuutta. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän niille, jotka haluavat säilyttää kehonsa ja mielensä terävänä ja parantaa fyysistä sekä henkistä suorituskykyään.

Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät pitkävaikutteisesta monivitamiinista tehokkaan työkalun, joka auttaa ylläpitämään kehon ja mielen terveyttä sekä edistämään yleistä hyvinvointia.

Kokeile Pitkävaikutteista Monivitamiinia tänään ja tunne sen vaikutus itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava keino tukea kehosi ja mielesi kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä parantaa yleistä energiatasoasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Pitkävaikutteisen Monivitamiinin monipuolisista eduista. Älä anna väsymyksen tai puutteellisen ravinnonsaannin hidastaa sinua – pysy elinvoimaisena ja aktiivisena Pitkävaikutteisen Monivitamiinin avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Pitkävaikutteisesta Monivitamiinista!