Voimaa puhtaasta merivedestä!

Merimagnesium sinulle, joka haluat pysyä liikkeessä ja kokea päivittäisen elämäsi täynnä energiaa ja hyvinvointia! Tämä ainutlaatuinen merimagnesium -valmiste on suunniteltu erityisesti aktiivisille ihmisille, jotka arvostavat omaa terveyttään ja haluavat tukea kehonsa luonnollista toimintaa.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 44,90€ / 4kk. (normaalihinta 59,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi (Magnesium)

Paakkuuntumisenestoaine E 460 (Mikrokiteinen selluloosa)

Nikotiiniamidi (B3-vitamiini)

Pintakäsittelyaine E 470b (Kasvisperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini)

Tiamiinimononitraatti (B1-vitamiini).

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, makeuttamaton, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen. Ei suositella lapsille.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:

Magnesiumia 250 mg (67 %) *

B3-vitamiini 16 mg (100 %) *

B6-vitamiini 1,4 mg (100 %) *

B1-vitamiini 1,1 mg (100 %) *

*Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

inventory Tilauksen sisältö

Glukosamiini+MSM -valmiste 4kk annos / 120 tablettia. Tuotteet riittävät yhden henkilön normaalilla käytöllä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

payment Maksaminen

Maksat vain 44,90€ (norm. hinta 59,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Saat pysyvän hintaedun!

Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa. Saat paketin mukana laskun tuotteista eli maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää. Laskutusväli jatkuvalla tilauksella on sama kuin toimitusväli eli 6kk.

local_shipping Toimitus

Tuotteet toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ja hoidamme postikulut! Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

edit Tilauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, kuten muuttaa toimitusväliä, pitää taukoa lähetyksistä, aikaistaa seuraavaa toimitusta tai lopettaa jatkuvan tilauksen. Muutokset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimitusta. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

undo Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautusohjeet saat asiakaspalvelustamme.

support_agent Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilaukseen, laskutukseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 044 446 6000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Henkilöllisyyden vahvistaminen takaa nopean käsittelyn ja tuotteesi toimitetaan sinulle luotettavasti.
Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

refresh Jatkuva tilaus pähkinänkuoressa

Jatkuva tilaus tarkoittaa, että saat tilaamasi tuotteet säännöllisesti kotiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta tilausta joka kerta. Tämä tilausmuoto on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja varmistamaan, että et koskaan jää ilman tarvitsemaasi tuotetta. Tässä on yksityiskohtainen selitys, jotta ymmärrät jatkuvan tilauksen toimintaperiaatteen:

Säännöllinen Toimitus

Kun teet jatkuvan tilauksen, tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti sovituin aikavälein. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta joka kerta, vaan saat tuotteen säännöllisesti kotiin.

Edullinen Hinta

Jatkuvan tilauksen ansiosta saat tuotteet usein edullisempaan hintaan verrattuna kertatilaukseen. Hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa, joten voit nauttia pysyvästä hintaedusta.

Joustavuus

Voit koska tahansa katkaista tilauksen, tauottaa sen tai muuttaa toimitusväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä antaa sinulle vapauden hallita tilaustasi omien tarpeidesi mukaan.

Laskutus

Saat tuotteiden mukana laskun, joka tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Laskutusväli on sama kuin toimitusväli, eli esimerkiksi kuuden kuukauden välein.

 • Ainulaatuiset ainesosat

  Erityinen Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi on valmistettu Irlannin rannikon puhtaista merivesistä, jossa on 72 erilaista mereen liuennutta mineraalia. Tuote sisältää myös tärkeät  B1-, B3- ja B6-vitamiinit.

 • Vatsaystävällinen

  Tuotteessa esiintyvä merimagnesium on tässä muodossaan luonnollinen, vatsaystävällinen ja imeytyy kehoon erittäin tehokkaasti, liukoisuusprosentin ollessa lähes 90%.

 • Edistää päivittäisiä toimintoja

  Kaikki tuotteessa olevat ainesosat tukevat esimerkiksi hermoston normaalia toimintaa. Lisäksi merimagnesium auttaa lihaksia, luustoa ja hampaita pysymään normaaleina. Se myös tukee elektrolyyttitasapainon säilymistä sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin, jolloin tuote tukee päivittäisiä toimintoja monipuolisesti.

 • Hermosto

  Hermosto ohjaa mm. tärkeiden sisäelinten toimintoja, aivojen toimintaa, ajattelua sekä liikkumista. Tuotteen jokainen ainesosa tukee hermoston normaalia toimintaa.

 • Lihakset

  Lihasten toiminta kuluttaa
  paljon energiaa ja vaatii aktiivista aineenvaihduntaa. Magnesium edistää myös normaalia proteiinisynteesiä sekä energia-aineenvaihduntaa. Se vaikuttaa lihaksiin hyvin kokonaisvaltaisesti.

 • Luusto

  Magnesium on luuston tärkeimpiä kivennäisaineita. Elimistömme magnesiumista n. puolet on sitoutuneena luustoon ja se on tärkeä osa luuston uusiutumista ja pysymistä normaalina.

Koe meren kuohu suonissasi!

Merimagnesium + B -vitamiinivalmisteessa on kaikki yhdessä tasapainoisessa koostumuksessa! Vain yksi tabletti päivässä riittää tukemaan
jaksamistasi sekä fyysistä aktiivisuuttasi.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

44,90€ / 4kk

Hinta säilyy samana niin kauan kuin pidät jatkuvan tilauksesi voimassa!

 • Merimagnesium on ainutlaatuista Aquamin™-magnesiumia, joka on kerätty Irlannin rannikon puhtaista merivesistä ja on hyvin vatsaystävällistä sekä imeytyy tehokkaasti.

 • B1-, B3-, ja B6-vitamiinit pitävät huolen siitä, että tuote on entistäkin monipuolisempi ja tehokkaampi. B1-vitamiini esimerkiksi edistää sydämen normaalia toimintaa, B3-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä B6-vitamiinin yksi yhdeksästä terveyttä tukevasta vaikutuksesta on sen apu edistää proteiiniaineenvaihduntaa.

Älä anna väsymyksen ja stressin hallita päivittäistä elämääsi. Tilaa Merimagnesium + B-vitamiini jo tänään ja koe energisempi, rauhallisempi ja keskittyneempi olo. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tukee hermostosi toimintaa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kehosi ja mielesi kiittävät sinua!

Merimagnesium on tunnetusti tehokas kehon monien perustoimintojen tukemisessa. Se on olennainen mineraali, joka on välttämätön lihasten normaalille toiminnalle ja hermoston terveydelle. Merimagnesium auttaa säätämään elektrolyyttitasapainoa kehossa, mikä on tärkeää lihasten supistumiselle ja rentoutumiselle sekä hermoimpulssien välittymiselle.

Lisäksi Merimagnesium tukee energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän aktiivisille ihmisille, jotka haluavat pysyä energisinä ja suorituskykyisinä koko päivän ajan.

Kokeile Merimagnesiumia tänään ja tunne sen vaikutus omakohtaisesti! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava valinta tukemaan kehosi perustoimintoja ja parantamaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo kokeneet Merimagnesiumin monipuoliset hyödyt. Älä anna väsymyksen tai lihasjännityksen rajoittaa päivittäistä aktiivisuuttasi – pysy energisenä ja liikkeessä Merimagnesiumin avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Merimagnesium + B-vitamiini tuotteesta!