Vahvistakehosi perustaa luonnollisesti!

Täydellinen valmiste sinulle, joka haluat tukea luustosi terveyttä ja vahvuutta sekä tuntea olosi vahvaksi ja elinvoimaiseksi ympäri vuoden. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tukee ja vahvistaa luitasi sisältäpäin, tarjoten kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka ovat elintärkeitä luuston terveyden ja tiheyden ylläpitämisessä.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 59,90€ / 4kk. (normaalihinta 85,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Aquamin™ kalsiumkarbonaatti (kalsium)

paakkuuntumisenestoaine E 460 (mikrokiteinen selluloosa)

paakkuuntumisenestoaine E 468 (natriumkarboksimetyyliselluloosa)

maissitärkkelys

menakinoni (K2-vitamiini)

kolekalsiferoli (D3-vitamiini)

pintakäsittelyaine E 470b (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Ei suositella lapsille. Ei suositella käytettäväksi yhdessä Marevanin kanssa.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:  

K2-vitamiini 45 µg (60 %) *  

D3-vitamiini 50 µg (1000 %) *  

Kalsiumia 200 mg (25 %) *  

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna Luusto+ -valmistetta 4kk annoksen hintaan 59,90€.

Paina "allekirjoita" ja siirryt tunnistautumiseen. Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

* Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Tilaus ei sido mihinkään määräaikaan, vaan voit peruuttaa tai tauottaa sen milloin tahansa. Tilaus maksetaan vasta tuotteen mukana tulevalla laskulla.
Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

Sinä saat:

Luusto+ -valmistetta 4kk annoksen / 120 tablettia.

Tuotteet riittävät yhden henkilön käytössä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

Maksat vain 59,90€ (norm. hinta 85,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa.

Saat pysyvän hintaedun! Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa.

Maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Saat paketin mukana laskun tuotteista.

Maksuaikaa laskulla on 14 päivää.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Me hoidamme postikulut!

Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

 • Kokonaisvaltainen tuki

  Luusto on kehomme perusta. Tuote tarjoaa kokonaisvaltaista tukea luustolle ja hampaille ainutlaatuisen koostumuksensa avulla. Aquamin® kalsiumkarbonaatti, D3-vitamiini ja VitaMK7® Menakinoni yhdistyvät tarjoten luustolle parhaan mahdollisen tuen. Tämä ei ole pelkkä kalsiumlisä – se on päätös kohti vahvempaa kehoa.

 • Turvallinen ja tehokas

  Tuote on suunniteltu turvalliseksi ja tehokkaaksi valmisteeksi luuston ja hampaiden tueksi. Ainesosat ovat peräisin puhtaista, luonnollisista lähteistä,
  ja tuote on huolellisesti kehitetty varmistaen optimaalisen turvallisuuden ja tehokkuuden.

 • Erityinen koostumus

  Luusto+ erottuu joukosta erityisen koostumuksensa ansiosta. Aquamin® kalsiumkarbonaatti tarjoaa paitsi kalsiumia, niin myös kymmeniä muita merestä peräisin olevia mineraaleja. D3-vitamiini ja VitaMK7® täydentävät tätä
  ainutlaatuista yhdistelmää, luoden tehokkaan ja synergeettisen vaikutuksen.

 • Luusto+ sisältää nimensäkin mukaisesti optimaalisen yhdistelmän luustoa tukevia ainesosia, jotka tukevat toistensa imeytymistä.

 • Tuotteen sisältämä kalsium sekä
  sitä tehostava D3-vitamiini ovat loistava vaihtoehto myös hampaiden hyvinvointiin.

 • Kalsium on välttämätön ihmiselle hyvin monissa aineenvaihdunnan reaktioissa. Sitä tarvitaan muun muassa lihassolujen ja hermosolujen toiminnan säätelyssä. 

Lujita luustosi!

Luusto+ sisältää optimaalisen määrän hyvinvointiasi
tukevia ainesosia. Kokeile jo tänään!

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

59,90€ / 4kk

normaalihinta 85,80€

 • Aquamin® Kalsiumkarbonaatti: Luusto+ hyödyntää korkealaatuista, merivedestä peräisin olevaa Aquamin® kalsiumkarbonaattia, joka on paljon enemmän kuin pelkkä kalsiumlisä. Se on kokonaisvaltainen yhdistelmä luustoa vahvistavia mineraaleja, jotka ovat peräisin puhtaasta merilevästä, tarjoten kehollesi kalsiumin kasviperäisen,luonnollisen muodon.

 • Luusto+ sisältää myös VitaMK7®-vitamiinia eli tehokkaasti imeytyvää K2-vitamiinia. Tämä vitamiini auttaa kalsiumia kiinnittymään luustoon ja edistää veren normaalia hyytymistä, auttaen luustoa pysymään vahvana ja terveenä.

 • Tuote sisältää myös D3-vitamiinia, joka on elintärkeä kalsiumin imeytymisen kannalta. Se tukee luuston ja lihasten normaalia toimintaa sekä vahvistaa immuunijärjestelmää.Tämän vitamiinin mukana olo valmisteessa varmistaa, että saat tämän tärkeän vitamiinin hyödyt vuodenajasta riippumatta.

Luusto+ on tunnettu sen kyvystä edistää luiden terveyttä ja vahvuutta. Se on elintärkeä valmiste, joka sisältää kalsiumia, D-vitamiinia ja muita mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä luuston tiheyden ja kestävyyden ylläpitämiseksi. Luusto+ auttaa myös vähentämään osteoporoosin riskiä, mikä on erityisen tärkeää ikääntyessä ja aktiivisessa elämäntyylissä. Lisäksi Luusto+ tukee lihasten toimintaa ja ylläpitää hammasterveyttä, mikä tekee siitä erinomaisen lisän niille, jotka haluavat säilyttää kehonsa vahvana ja terveenä. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät Luusto+ tuotteesta tehokkaan työkalun, joka auttaa ylläpitämään luuston terveyttä ja edistämään yleistä hyvinvointia.

Kokeile Luusto+ tuotetta tänään ja tunne sen vaikutus itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava keino vahvistaa luidesi terveyttä ja ehkäistä luuston haurastumista. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Luusto+ tuotteen monipuolisista eduista. Älä anna luuston heikkenemisen tai lihasvoiman puutteen rajoittaa elämääsi – pysy vahvana ja aktiivisena Luusto+ tuotteen avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Luusto+ -tuotteesta!