Kauneus lähtee sisältäpäin!

Täydellinen valmiste sinulle, joka haluat tukea hiustesi, ihosi ja kynsiesi kuntoa sekä tuntea olosi hehkuvaksi ympäri vuoden. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä ravitsee ja vahvistaa kehoasi sisältäpäin, tarjoten kaikki tarvittavat vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka ovat avainasemassa terveen ulkonäön ylläpitämisessä.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 64,90€ / 4kk. (normaalihinta 85,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Hydrolysoitu Peptan F HD Kalakollageeni

askorbiinihappo (C-vitamiini)

piimaa

paakkuuntumisenestoaine E468 (silloitettu selluloosakumi)

D-biotiini (B7)

sinkkisitraatti

pintakäsittelyaine E470b (kasvisperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, makeuttamaton, hiivaton ja gluteeniton. Sisältää kalakollageenia, ei sovellu kala-allergisille. Ei suositella lapsille.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1–2 tablettia päivässä sisältää:

Peptan F HD Kalakollageeni 330–660 mg

C-vitamiini 80–160 mg (100–200 %) *

Piimaa 50–100 mg

Biotiini 5–10 mg (10 000–20 000 %) 

Sinkki 5–10 mg  (50–100 %) *

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna Kauneus+ -valmistetta 4kk annoksen hintaan 64,90€.

Paina "allekirjoita" ja siirryt tunnistautumiseen. Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

* Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Tilaus ei sido mihinkään määräaikaan, vaan voit peruuttaa tai tauottaa sen milloin tahansa. Tilaus maksetaan vasta tuotteen mukana tulevalla laskulla.
Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

Sinä saat:

Kauneus+ -valmistetta 4kk annoksen / 120 tablettia.

Tuotteet riittävät yhden henkilön käytössä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

Maksat vain 64,90€ (norm. hinta 85,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa.

Saat hinta pysyvän hintaedun! Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa.

Maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Saat paketin mukana laskun tuotteista.

Maksuaikaa laskulla on 14 päivää.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Me hoidamme postikulut!

Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

 • Monipuolinen kauneuden tuki

  Kauneus+ tarjoaa kattavan tuen ihon, kynsien sekä hiusten hyvinvoinnille. Tuote on suunniteltu huomioimaan kauneudenhoidon kokonaisvaltainen näkökulma, joka sisältää tärkeitä ravintoaineita kuten kollageenia, biotiinia, sinkkiä, piitä ja C-vitamiinia.

 • Korkealaatuiset ainesosat tehokkuuden takaamiseksi

  Kauneus+ pitää sisällään ensiluokkaisia ainesosia, kuten Peptan F HD kalakollageenia, vahvaa pitoisuutta biotiinia (5 mg/tabletti), sinkkiä ja piitä. Näiden ainesosien valinta perustuu niiden tieteelliseen tehokkuuteen kauneuden tukemisessa. Korkealaatuiset ainesosat varmistavat tuotteen tehokkuuden sekä myös vaikutusten näkymisen mahdollisimman
  tehokkaasti.

 • Ainutlaatuinen yhdistelmä

  Tuote on ainutlaatuinen yhdistelmä ainesosia, jotka ovat olennaisia ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Esimerkiksi kollageeni edistää ihon kimmoisuutta, biotiini ja sinkki vahvistavat hiuksia ja edistävät niiden kasvua, ja pii on tärkeä tekijä kynsien kunnon ylläpitämisessä. C-vitamiini täydentää kokonaisuutta edistämällä kollageenin muodostumista ja suojaamalla ihosoluja.

 • Iho

  Kollageeni sekä C-vitamiini edistävät ihon hyvinvointia,
  jotta kimmoisuus ja hehku säilyvät mahdollisimman pitkään.

 • Hiukset

  Biotiinilla sekä sinkillä on suora vaikutus hiusten hyvinvointiin

 • Kynnet

  Kynsien hyvinvoinnin tukemiseksi tuotteeseen on valittu sinkki, biotiini ja pii. Nämä ainesosat tukevat kynsien kasvua,
  vahvuutta ja yleistä terveyttä

Korosta kauneuttasi!

Kauneus+ tukee kauneutta niin
sisäisesti, kuin ulkoisesti.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

64,90€ / 4kk

normaalihinta 85,80€

 • Piimaa(pii) on tärkeä hivenaine kynsien ja hiusten rakenteelle, se edistääkollageenin muodostumista ja on sidekudosten tärkeä rakennusosa.

 • Tuotteen sisältämä Peptan F HD kalakollageeni on valmiiksipilkottua kollageenipeptidiä. Sen tehtävä on antaa elimistölle merkki, ettäkehon omaa kollageenin tuotantoa on lisättävä.

Kauneus+ on suunniteltu erityisesti tukemaan ihon, hiusten ja kynsien terveyttä ja kauneutta sisältäpäin. Se sisältää huolellisesti valikoituja vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravinteita, jotka ovat elintärkeitä terveen ulkonäön ylläpitämiseksi. Kauneus+ auttaa vahvistamaan hiuksia, edistämään ihon kimmoisuutta ja kosteutta sekä tukemaan kynsien vahvuutta ja kasvua.

Kauneus+ auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä on erityisen tärkeää kiireisessä elämäntyylissä ja auttaa sinua näyttämään ja tuntemaan parhaasi joka päivä. Sen säännöllinen käyttö tukee myös kognitiivisia toimintoja, kuten keskittymiskykyä ja muistia, mikä on hyödyllistä niille, jotka haluavat pysyä henkisesti virkeinä ja parantaa henkistä suorituskykyään.

Kauneus+ on siis paljon enemmän kuin vain kauneuslisä; se on kokonaisvaltainen tuki kehollesi ja mielellesi, auttaen sinua hehkumaan sisältä ulospäin. Valitsemalla Kauneus+ annat itsellesi lahjan, joka heijastaa sisäistä hyvinvointiasi ja auttaa sinua loistamaan luonnollista kauneutta joka päivä.

Kokeile Kauneus+ tuotetta tänään ja näe sen vaikutukset omakohtaisesti! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava keino tukea ihosi, hiustesi ja kynsiesi terveyttä, samalla kun parannat yleistä hyvinvointiasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo kokeneet Kauneus+ tuotteen ainutlaatuiset edut. Älä anna ikääntymisen merkkien, kuivan ihon tai hauraiden hiusten ja kynsien varjostaa päivääsi – paljasta luonnollinen kauneutesi ja hehkusi Kauneus+ tuotteen avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Kauneus+ -tuotteesta!