Tunne vapaus liikkua ilman rajoituksia!

Glukosamiini + MSM on innovatiivinen tuote, joka on kehitetty erityisesti aktiivista elämäntapaa arvostaville ihmisille. Tämä tuote on suunniteltu tukemaan ja edistämään nivelten terveyttä, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka nauttivat liikunnasta ja haluavat pysyä liikkeessä.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 69,90€ / 6kk. (normaalihinta 104,70€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Glukosamiinihydrokloridi (glukosamiini)

metyylisulfonyylimetaani (OptiMSM)

paakkuuntumisenestoaineet E 460 (mikrokiteinen selluloosa) ja E 551 (Piiokidi)

mangaanisitraatti (Mangaani)

pintakäsittelyaine E 470b (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Ei suositella lapsille.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:

Glukosamiinihydrokloridia 400 mg, josta glukosamiinia 333 mg

Metyylisulfonyylimetaania 150 mg

Mangaanisitraattia, josta mangaania 2 mg (100 %) *

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

inventory Tilauksen sisältö

Glukosamiini+MSM -valmiste 6kk annos / 180 tablettia. Tuotteet riittävät yhden henkilön normaalilla käytöllä 6 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 6kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

payment Maksaminen

Maksat vain 69,90€ (norm. hinta 104,70€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Saat pysyvän hintaedun!

Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa. Saat paketin mukana laskun tuotteista eli maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää. Laskutusväli jatkuvalla tilauksella on sama kuin toimitusväli eli 6kk.

local_shipping Toimitus

Tuotteet toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ja hoidamme postikulut! Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

edit Tilauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, kuten muuttaa toimitusväliä, pitää taukoa lähetyksistä, aikaistaa seuraavaa toimitusta tai lopettaa jatkuvan tilauksen. Muutokset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimitusta. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

undo Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautusohjeet saat asiakaspalvelustamme.

support_agent Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilaukseen, laskutukseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 044 446 6000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Henkilöllisyyden vahvistaminen takaa nopean käsittelyn ja tuotteesi toimitetaan sinulle luotettavasti.
Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

refresh Jatkuva tilaus pähkinänkuoressa

Jatkuva tilaus tarkoittaa, että saat tilaamasi tuotteet säännöllisesti kotiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta tilausta joka kerta. Tämä tilausmuoto on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja varmistamaan, että et koskaan jää ilman tarvitsemaasi tuotetta. Tässä on yksityiskohtainen selitys, jotta ymmärrät jatkuvan tilauksen toimintaperiaatteen:

Säännöllinen Toimitus

Kun teet jatkuvan tilauksen, tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti sovitun aikavälin, kuten kuuden kuukauden, välein. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta joka kerta, vaan saat tuotteen säännöllisesti kotiin.

Edullinen Hinta

Jatkuvan tilauksen ansiosta saat tuotteet usein edullisempaan hintaan verrattuna kertatilaukseen. Hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa, joten voit nauttia pysyvästä hintaedusta.

Joustavuus

Voit koska tahansa katkaista tilauksen, tauottaa sen tai muuttaa toimitusväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä antaa sinulle vapauden hallita tilaustasi omien tarpeidesi mukaan.

Laskutus

Saat tuotteiden mukana laskun, joka tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Laskutusväli on sama kuin toimitusväli, eli esimerkiksi kuuden kuukauden välein.

 • Tuki liikkuvuudellesi

  Tuote on täynnä ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan nivelten ja sidekudosten terveyttä. Tämä tarkoittaa sujuvampaa liikkumista ja enemmän nautintoa päivittäisissä aktiviteeteissasi.

 • Edistää sidekudosten hyvinvointia

  Tuote sisältää korkealaatuista OptiMSM:ää, joka on tunnettu puhtautensa ja turvallisuutensa ansiosta. MSM on keskeinen ainesosa, joka edistää sidekudosten terveyttä ja auttaa parantamaan liikkuvuutta.

 • Optimaallinen lisäravinne

  Glukosamiini + MSM tuo kehoosi tärkeitä ravintoaineita, jotka tukevat sen luonnollista toimintaa ja auttavat sinua pysymään aktiivisena.

 • Nivelet

  Riittävä mangaanin saanti auttaa ylläpitämään sidekudosten ja luuston terveyttä sekä parantamaan kehon yleistä hyvinvointia. Näin se tukee myös nivelten hyvinvointia.

 • Liikkuvuus

  MSM:llä on merkittävä rooli monien kehon toimintojen, kuten hormonien, entsyymien, vasta-aineiden ja antioksidanttien, säätelyssä ja rakenteessa.

 • Luusto

  Glukosamiini on luonnollinen aine, jota esiintyy kehossa esimerkiksi rustoissa ja selän välilevyissä. Sen määrä kuitenkin saattaa vähetä iän myötä.

Kokeile ja huomaa ero!

Glukosamiini + MSM:ssä on kaikki yhdessä tasapainoisessa koostumuksessa, joka on kehitetty tuomaan parasta mahdollista hyötyä juuri sinulle.

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

69,90€ / 6kk

Hinta säilyy samana niin kauan kuin pidät jatkuvan tilauksesi voimassa!

 • Mangaani on ihmiselle tärkeä hivenaine, jota tarvitsemme luuston ja sidekudosten hyvinvointiin.

 • OptiMSM on markkinoiden puhtain ja tutkituin MSM -rikkiyhdiste. Rikki on ihmiselle välttämätön kivennäisaine. Se on läsnä kaikissa kehon soluissa ja eniten sitä esiintyy sidekudoksissa ja lihaksissa.

 • Glukosamiini on nivelrustossa esiintyvä aine, jota esiintyy ihmisellä nivelten ja rustojen lisäksi myös selän välilevyissä. Se auttaa ylläpitämään sidekudosten terveyttä ja parantamaan liikkuvuutta.

Älä anna nivelten ja liikkuvuuden haasteiden hidastaa sinua. Tilaa Glukosamiini + MSM jo tänään ja astu askeleen lähemmäksi aktiivisempaa ja täyteläisempää elämää.

Kehosi kiittää sinua!

Glukosamiini on tunnettu sen kyvystä edistää nivelten terveyttä ja toimintaa. Se on luonnollinen ainesosa, joka on välttämätön ruston muodostumiselle ja ylläpidolle.MSM puolestaan on orgaaninen rikkiyhdiste, joka tunnetaan anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan ja kyvystään vähentää kipua ja tulehdusta. Yhdessä nämä kaksi ainesosaa muodostavat tehokkaan yhdistelmän, joka auttaa ylläpitämään nivelten terveyttä ja joustavuutta.

Kokeile Glukosamiini + MSM:ää tänään ja koe ero itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava tapa tukea nivelten terveyttä ja parantaa elämänlaatuasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo kokeneet tämän tuotteen hyödyt. Älä anna minkään hidastaa sinua – pysy liikkeessä Glukosamiini + MSM:n avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Glukosamiini+MSM tuotteesta!