Tasapainota hormonitoimintaasi ja vahvista seksuaalistahyvinvointiasi!

Femina+ sinulle, joka haluat tukea naisellista hyvinvointiasi ja elää tasapainoista elämää! Tämä erityinen Femina+ -valmiste on kehitetty juuri naisille, jotka haluavat huolehtia omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kokonaisvaltaisesti. Se sisältää huolellisesti valittuja vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttiuutteita, jotka tukevat naisten terveyttä ja auttavat ylläpitämään hormonaalista tasapainoa, edistävät mielialan vakautta ja tukevat kuukautiskierron säännöllisyyttä. Femina+ on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat omaa hyvinvointiasi ja haluat elää aktiivista ja energistä elämää joka päivä.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 59,90€ / 4kk. (normaalihinta 85,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet (E460, E468 ja E551)

Tribulus terrestris -hedelmäuute

Dong Quai -juuriuute

maissitärkkelys


kalsiumpantotenaatti

pintakäsittelyaine E470b

pyridoksiinihydrokloridi

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, gluteeniton, hiivaton, makeuttamaton ja vegaaninen.

Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Ei suositella käytettäväksi varfariinin (marevan) kanssa.

Ei suositella henkilöille, joilla
on tai on ollut hormoniriippuvainen syöpä (munasarja, kohtu tai rintasyöpä).

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää:

Tribulus terrestris -hedelmäuutetta 100mg,
josta protodioskiineja 10mg

Dong Quai -juuriuutetta 100 mg

Pantoteenihappoa (B5) 6
mg (100%)*

Pyridoksiinihydrokloridia, jossa B6-vitamiinia 1,4
mg (100%)*

 

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Vuorokautista annostusta ei saa ylittää

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna Femina+ -valmistetta 4kk annoksen hintaan 59,90€.

Paina "allekirjoita" ja siirryt tunnistautumiseen. Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

* Jatkuva tilaus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Tilaus ei sido mihinkään määräaikaan, vaan voit peruuttaa tai tauottaa sen milloin tahansa. Tilaus maksetaan vasta tuotteen mukana tulevalla laskulla.
Voit tutustua toimitusehtoihin täältä.

Sinä saat:

Femina+ -valmistetta 4kk annoksen / 120 tablettia.

Tuotteet riittävät yhden henkilön käytössä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

Maksat vain 59,90€ (norm. hinta 85,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa.

Saat pysyvän hintaedun! Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa.

Maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Saat paketin mukana laskun tuotteista.

Maksuaikaa laskulla on 14 päivää.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi. Me hoidamme postikulut!

Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

 • Uniikit ainesosat

  Femina+ sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän B5- ja B6-vitamiineja, jotka ovat avainasemassa naisten hormonaalisen tasapainon
  ylläpidossa. B5-vitamiini edistää steroidihormonien, kuten estrogeenin, normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. B6-vitamiini puolestaan tukee hormonaalista toimintaa, auttaen ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa.

 • Seksuaalinen hyvinvointi

  Femina+ sisältää Tribulus terrestris -uutetta ja Don Quai -juuriuutetta, jotka tunnetaan seksuaalisen halukkuuden vahvistamisesta ja energisyyden lisäämisestä. Nämä luonnolliset ainesosat auttavat sinua tuntemaan itsesi energiseksi ja elinvoimaiseksi, sekä nauttimaan intiimeistä hetkistä täysillä.

 • Naiseuden tueksi

  Femina+ on suunniteltu erityisesti vastaamaan naisten tarpeisiin vaihdevuosien aikana – sekä niiden myös jälkeen. Se tarjoaa kokonaisvaltaista tukea hormonaaliseen hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen, auttaen sinua tukemaan hormonaalisia vaihteluita luonnollisesti ja tehokkaasti.

 • Hormonaalinen tasapaino

  Femina+ tukee kehon hormonaalista tasapainoa, auttaen hallitsemaan hormonaalisia vaihteluita luonnollisesti ja tehokkaasti.

 • Seksuaalinen hyvinvointi

  Tuote vahvistaa seksuaalista halukkuutta ja tukee täten nauttimaan intiimeistä hetkistä täysin siemauksin.

 • Energia ja elinvoima

  Femina+ lisää energiaa ja elinvoimaa arkeesi, auttaen sinua tuntemaan itsesi energiseksi ja tasapainoiseksi joka päivä.

  Femina+ tarjoaa kokonaisvaltaista tukea naisille vaihdevuosien aikana ja sen jälkeen, tukien kehon terveyttä ja hyvinvointia hormonaalisista
  vaihteluista huolimatta.

Jokapäiväinen tuki tasapainoisemman elämän puolesta!

Femina+ tarjoaa luonnollista tukea hormonaalisen tasapainon
ylläpitämiseen ja seksuaalisen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Yksi tabletti
päivässä auttaa sinua tuntemaan itsesi tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi
joka päivä!

TILAA OMASI ERIKOISHINTAAN

59,90€ / 4kk

normaalihinta 85,80€

Femina+ - auttaa sinua nauttimaan elämästä täysillä

 • Tribulus terrestris on tunnettu seksuaalista halukkuutta ja kyvykkyyttä edistävistä vaikutuksistaan. Se tarjoaa luonnollista tukea seksuaalisen halukkuuden vahvistamiseen, auttaen sinua tuntemaan olosi energiseksi ja elinvoimaiseksi.

 • Tuote sisältää B5- ja B6-vitamiineja, jotka ovat avainasemassa naisten hormonaalisen tasapainon ylläpidossa. B5-vitamiini edistää steroidihormonien, kuten estrogeenin, normaalia synteesiä ja aineenvaihduntaa. B6-vitamiini edesauttaa hormonaalisen toiminnan säätelyä.

Älä anna hormonaalisten vaihteluiden ja päivittäisen stressin horjuttaa tasapainoasi. Tilaa Femina+ jo tänään ja koe tasapainoisempi, energisempi ja onnellisempi olo. Tämä erityisesti naisille suunnattu yhdistelmä tukee hormonaalista tasapainoa, edistää mielialan vakautta ja auttaa vähentämään väsymystä ja stressiä. Sisältäen tärkeitä vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttiuutteita, Femina+ on kehitetty tukemaan naisten hyvinvointia ja auttamaan sinua kohtaamaan päivittäiset haasteet rauhallisemmin ja keskittyneemmin. Kehosi ja mielesi kiittävät sinua!

Femina+ on suunniteltu erityisesti naisten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Se sisältää huolellisesti valikoituja vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttiuutteita, jotka ovat olennaisia naisten hormonaalisen tasapainon ylläpitämiseksi, mielialan vakauttamiseksi ja yleisen energiatason parantamiseksi. Femina+ tukee kuukautiskierron säännöllisyyttä ja lievittää PMS-oireita, mikä on tärkeää naisten jokapäiväisessä elämässä.

Lisäksi Femina+ auttaa vahvistamaan luustoa ja edistää ihon, hiusten ja kynsien terveyttä, tarjoten kattavan tuen naisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän kaikille naisille, jotka haluavat pysyä terveinä, tasapainoisina ja elinvoimaisina joka päivä.

Kokeile Femina+ tuotetta tänään ja koe sen vaikutus omakohtaisesti! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava valinta tukemaan naisten terveyttä ja hyvinvointia. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo hyötyneet Femina+ tuotteen monipuolisista eduista. Älä anna hormonaalisten vaihteluiden tai PMS-oireiden häiritä elämääsi – pysy tasapainoisena ja hyvinvoivana Femina+ tuotteen avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä Femina+ tuotteesta!