Vahvista muistiasi ja energiatasojasi!

Paras B-12 vitamiinin muoto sinulle, joka haluat pitää mielesi kirkkaana ja energiatasosi korkealla! Tämä erityisesti kehitetty B-12 vitamiinivalmiste on suunnattu aktiivisille ihmisille, jotka arvostavat terveyttään ja haluavat säilyttää henkisen selkeyden sekä hyvän vireystilan läpi kiireisen päivän.

Nyt tutustumishintaan ainoastaan 44,90€ / 4kk. (normaalihinta 59,80€).

Pienenettävä sisältö

Ainesosat

Mannitoli

Maissitärkkelys

Pintakäsittelyaine E470b (kasvisperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat)

Metyylikobalamiini (B12-vitamiini)

Tuotetietoa

Tuote on laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuote on bakteeriperäinen ja bioaktiivinen. Elimistön ei tarvitse tuottaa kemiallista reaktiota tuotteen vaikutuksen alkamiseksi. Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostus

1 tabletti päivässä sisältää: Metyylikobalamiini 1000 µg (40 000 % päivittäisen saannin vertailuarvosta).

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

inventory Tilauksen sisältö

B12-vitamiini -valmiste 4kk annos / 120 tablettia. Tuotteet riittävät yhden henkilön normaalilla käytöllä 4 kuukaudeksi. Jatkaessasi tilaustasi, seuraava toimitus on 4kk kuluttua ensimmäisestä tilauksestasi.

payment Maksaminen

Maksat vain 44,90€ (norm. hinta 59,80€). Hinta säilyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Saat pysyvän hintaedun!

Voit kuitenkin katkaista tilauksen tai tauottaa tilauksen koska tahansa. Saat paketin mukana laskun tuotteista eli maksat vasta, kun tuotteet saapuvat. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää. Laskutusväli jatkuvalla tilauksella on sama kuin toimitusväli eli 6kk.

local_shipping Toimitus

Tuotteet toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksen käsittelystä.

Toimitamme tuotteet suoraan kotiisi ja hoidamme postikulut! Jos päätät jatkaa tilaustasi, tuotteet tulevat jatkossakin ilman toimituskuluja suoraan kotiisi.

edit Tilauksen muuttaminen

Voit tehdä muutoksia tilaukseesi, kuten muuttaa toimitusväliä, pitää taukoa lähetyksistä, aikaistaa seuraavaa toimitusta tai lopettaa jatkuvan tilauksen. Muutokset tulee tehdä viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavaa toimitusta. Muutokset voi tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

undo Palautusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa etämyynnissä tehty tilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Palautusohjeet saat asiakaspalvelustamme.

support_agent Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilaukseen, laskutukseen tai tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00-15:30. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 044 446 6000 tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Tilaan tutustumispaketin ja saan kotiintoimitettuna B12-vitamiinia 4kk annoksen jatkuvana tilauksena hintaan 44,90€.

Tunnistaudu ja viimeistele tilauksesi turvallisesti.

Tilaa tästä!

Voit vielä tutustua täydellisiin toimitusehtoihin täältä.

Henkilöllisyyden vahvistaminen takaa nopean käsittelyn ja tuotteesi toimitetaan sinulle luotettavasti.
Laki velvoittaa meitä tunnistamaan asiakkaat ennen tilausta. Tunnistautuminen ei aiheuta mitään kuluja ja käytämme tunnistautumistietoja ainoastaan tilauksen todentamiseen.

refresh Jatkuva tilaus pähkinänkuoressa

Jatkuva tilaus tarkoittaa, että saat tilaamasi tuotteet säännöllisesti kotiisi ilman, että sinun tarvitsee tehdä uutta tilausta joka kerta. Tämä tilausmuoto on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa ja varmistamaan, että et koskaan jää ilman tarvitsemaasi tuotetta. Tässä on yksityiskohtainen selitys, jotta ymmärrät jatkuvan tilauksen toimintaperiaatteen:

Säännöllinen Toimitus

Kun teet jatkuvan tilauksen, tuotteet toimitetaan sinulle automaattisesti sovituin aikavälein. Sinun ei tarvitse muistaa tehdä uutta tilausta joka kerta, vaan saat tuotteen säännöllisesti kotiin.

Edullinen Hinta

Jatkuvan tilauksen ansiosta saat tuotteet usein edullisempaan hintaan verrattuna kertatilaukseen. Hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa, joten voit nauttia pysyvästä hintaedusta.

Joustavuus

Voit koska tahansa katkaista tilauksen, tauottaa sen tai muuttaa toimitusväliä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tämä antaa sinulle vapauden hallita tilaustasi omien tarpeidesi mukaan.

Laskutus

Saat tuotteiden mukana laskun, joka tulee maksaa 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta. Laskutusväli on sama kuin toimitusväli, eli esimerkiksi kuuden kuukauden välein.

 • B12-vitamiinin paras muoto

  Tuote sisältää Metyylikobalamiinia, joka on B12-vitamiinin aktiivinen muoto ja elimistömme pystyy hyödyntämään sen sellaisenaan.  Metyylikobalamiini on siis
  erittäin tehokkaasti imeytyvä B12-vitamiinin muoto.

 • Loistava arjen tuki

  B12-vitamiini on tärkeä terveydelle, psyykkiselle hyvinvoinnille ja jaksamiselle. Se tukee kehon tärkeimpiä toimintoja, kuten hermoston ja aivojen toimintaa. Lisäksi auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sen saannista on hyvä huolehtia etenkin vegaanista ruokavaliota noudattavilla.

 • Imeytyy jo suun limakalvoilla

  B12-vitamiini on monimutkaisen rakenteensa vuoksi vaikeasti imeytyvä. Vain pieni osa saamastamme B12-vitamiinista imeytyy elimistöömme. Erilaiset suoliston imeytymishäiriöt heikentävät B12-vitamiinin imeytymistä entisestään. Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiini on suussa liukeneva ja alkaa imeytymään jo suun limakalvoilta, joten näin saat parhaan mahdollisen hyödyn B12-vitamiinista.

 • Muisti

  Valitsemalla B12-vitamiinin et vain tue fyysistä terveyttäsi, vaan myös investoit aivojesi hyvinvointiin.

 • Jaksaminen

  B12-vitamiinilla voi olla merkittävä rooli jaksamisen tukemisessa. Tämä vitamiini on avainasemassa energiantuotannossa, auttaen kehoa muuttamaan ruoasta saatavaa energiaa käyttökelpoiseksi muodoksi.

 • Vastustuskyky

  Säännöllinen B12-vitamiinin saanti voi auttaa varmistamaan, että immuunijärjestelmäsi on valmis kohtaamaan haasteet ja säilyttämään vahvan puolustusasemansa.

Kokeile ja huomaa ero!

Tartu tilaisuuteen ja anna B12-vitamiinin vahvistaa sinua sisältäpäin!

TILAA OMASI TUTUSTUMISHINTAAN

44,90€ / 6kk

Hinta säilyy samana niin kauan kuin pidät jatkuvan tilauksesi voimassa!

 • Kiinnitä huomiota B12-vitamiinin saantiin etenkin, jos:

  • olet vegaani tai kasvisruokailija
  • olet yli 65-vuotias
  • olet raskaana tai imetät
  • kärsit stressistä
  • koet kovaa fyysistä rasitusta
  • käytät runsaasti alkoholia

Älä anna väsymyksen ja keskittymiskyvyn puutteen hidastaa sinua. Tilaa B-12 vitamiini jo tänään ja ota askel kohti kirkkaampaa mieltä ja energisempää elämää.

Kehosi ja mielesi kiittävät sinua!

B-12 vitamiini on tunnettu sen kyvystä edistää aivojen ja hermoston terveyttä sekä toimintaa. Se on elintärkeä vitamiini, joka on välttämätön punasolujen muodostumiselle ja DNA:n synteesille. B-12 vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta, mikä on erityisen tärkeää aktiivisessa ja kiireisessä elämäntyylissä.

Lisäksi B-12 vitamiini tukee kognitiivisia toimintoja, kuten muistia ja keskittymiskykyä. Tämä tekee siitä erinomaisen lisän niille, jotka haluavat säilyttää mielensä terävänä ja parantaa henkistä suorituskykyään. Yhdessä nämä ominaisuudet tekevät B-12 vitamiinista tehokkaan työkalun, joka auttaa ylläpitämään aivojen ja hermoston terveyttä sekä edistämään yleistä hyvinvointia.

Kokeile B-12 vitamiinia tänään ja koe sen vaikutus itse! Se on turvallinen, tehokas ja luotettava tapa tukea aivojesi ja hermostosi terveyttä sekä parantaa yleistä energiatasoasi. Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo kokeneet B-12 vitamiinin monipuoliset hyödyt. Älä anna väsymyksen tai keskittymiskyvyn puutteen hidastaa sinua – pysy virkeänä ja keskittyneenä B-12 vitamiinin avulla!

Lue miten sinäkin voit hyötyä B12-vitamiinista!