Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Laatu

Suomalainen, luonnollisesti!

Laatua ja kotimaisuutta Vitamiinikeskukselta! Tuotteiden kotimaisuus ja alkuperä ovat meille sydämenasia, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua. Tuotteiden kotimaisuus kertoo myös vastuullisesta toiminnasta, turvallisuudesta sekä hyvästä laadusta.

Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteet valmistetaan aina Suomessa, turvallisesti ja luotettavasti. Ravintolisämme on valmistettu korkeiden kansainvälisten standardien (GMP-sertifikaatti) mukaisesti ja tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti.

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parhaita mahdollisia vitamiinivalmisteita. Tärkeässä osassa tuotteiden laadukkuutta on myös se, että myymämme tuotteet ovat elimistölle parhaiten imeytyvässä muodossa.

Tuotteille on annettu tarkat määräykset tuotteen kokoon, ulkonäköön sekä mikrobiologiseen ja kemialliseen puhtauteen liittyen, joiden rajoissa lopputuotteen ominaisuuksien tulee olla. Näin ollen lopullinen tuote on aina tasalaatuinen ja turvallinen.

Elintarvikevalvonnan Oiva-raportissa on arvioitu hymynaamoin Suomen Vitamiinikeskuksen elintarviketurvallisuutta.  Raporttiin pääset tästä.