Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Kokemuksia
Tilaan Vitamiinikeskukselta heidän monivitamiinivalmistettaan ja K2+D3-valmistetta. Monivitamiinivalmiste on hyvin monipuolinen tuote, jossa on paljon eri vitamiineja. Kun edellinen vitamiinierä loppuu, tulee postissa automaattisesti seuraava. Tilaaminen toimii mukavasti ja vaivattomasti, kun ei tarvitse hakea kaupasta erilaisia tuotteita ja käyttää aikaa niiden vertailuun.
Esko Mäkinen
Tuusula
Olen tilannut Vitamiinikeskukselta B12-vitamiinia. Käytän tuotteita mielelläni, koska ne ovat kotimaisia ja voin luottaa siihen, että tuote sisältää mitä luvataan. Voin suositella Vitamiinikeskuksen valmisteita.
Mia Wirta
Eurajoki
Olen tilannut Vitamiinikeskukselta K-vitamiinia noin vuoden ajan. Tilaaminen on helppoa, koska tuotteet toimitetaan postitse kotiin. Valmisteiden kotimaisuus on minulle tärkeä kriteeri, ja tästä syystä suosittelisinkin tuotteita myös muille.
Jyrki Auvinen
Seinäjoki
Itselleni Suomen Vitamiinikeskuksesta tulee ensimmäisenä mieleen vaivattomuus. On kätevää, kun tuotteet tulevat kotiin, eikä niitä tarvitse erikseen hakea kaupasta tai apteekista. Myös tuotteiden kotimaisuus on tärkeää - on mukava tietää, mistä tuotteet todella tulevat.
Mervi Plusisaari
Kokkola
Tilaan Suomen Vitamiinikeskukselta B12-vitamiinia, jota aloin käyttää, koska sen kerrotaan auttavan väsymykseen. Työni lähihoitajana on raskasta, mutta koen vitamiinin käytöstä olleen apua väsymykseen. Tuote tulee kätevästi kotiin, minkä vuoksi suosittelisin asiakkuutta muillekin.
Katja Manninen
Mikkeli
Olen ollut Suomen Vitamiinikeskuksen asiakas vuoden tai pari. Tilaan heiltä B12-vitamiinia. Heillä on hyviä tarjouksia, ja tuotteet ovat kotimaisia. Kun olen ollut heihin puhelimitse yhteydessä, on asiakaspalvelu ollut ystävällistä. Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa.
Marjo Huuhtanen
Imatra
Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiini tulee suoraan kotiin, ja tuotteen maksaminen on tehty helpoksi. Myös tuotteen kotimaisuus on minulle tärkeää. Lisäksi pakkaus on mukavannäköinen.
Eva Kuusisto
Rauma
Olen eläkeläinen, ja päiväni kuluvat muun muassa käsityöharrastusten parissa. Tilaan Vitamiinikeskukselta B12-vitamiinivalmistetta ja K2+D3-valmistetta. Olen ollut kaikin puolin tyytyväinen Vitamiinikeskuksen toimintaan. Suosittelisin heidän tuotteitaan etenkin ikäisilleni, mutta miksen myös muille.
Raili Kangas
Konnevesi