Suomen Vitamiinikeskus

Kokemuksia
Itselleni Suomen Vitamiinikeskuksesta tulee ensimmäisenä mieleen vaivattomuus. On kätevää, kun tuotteet tulevat kotiin, eikä niitä tarvitse erikseen hakea kaupasta tai apteekista. Myös tuotteiden kotimaisuus on tärkeää - on mukava tietää, mistä tuotteet todella tulevat.
Mervi Plusisaari
Kokkola
Tilaan Suomen Vitamiinikeskukselta B12-vitamiinia, jota aloin käyttää, koska sen kerrotaan auttavan väsymykseen. Työni lähihoitajana on raskasta, mutta koen vitamiinin käytöstä olleen apua väsymykseen. Tuote tulee kätevästi kotiin, minkä vuoksi suosittelisin asiakkuutta muillekin.
Katja Manninen
Mikkeli
Olen ollut Suomen Vitamiinikeskuksen asiakas vuoden tai pari. Tilaan heiltä B12-vitamiinia. Heillä on hyviä tarjouksia, ja tuotteet ovat kotimaisia. Kun olen ollut heihin puhelimitse yhteydessä, on asiakaspalvelu ollut ystävällistä. Minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa.
Marjo Huuhtanen
Imatra
Suomen Vitamiinikeskuksen B12-vitamiini tulee suoraan kotiin, ja tuotteen maksaminen on tehty helpoksi. Myös tuotteen kotimaisuus on minulle tärkeää. Lisäksi pakkaus on mukavannäköinen.
Eva Kuusisto
Rauma