Suomen Vitamiinikeskus | Vitamiinit ja ravintolisät verkkokaupasta

Työ, joka tekee hyvää

Postin lakon vaikutukset Suomen Vitamiinikeskuksen toimituksiin

12.11.2019 10:55

Posti on aloittanut laajamittaisen lakon 11.11.2019. Alun perin lakon ilmoitettiin kestävän kaksi viikkoa, nyt kuitenkin ilmoilla on myös uhka lakon jatkumisesta. Suomen Vitamiinikeskus tekee tiivistä yhteistyötä Postin kanssa. Haluamme jatkossakin toimittaa kaikki lähetyksemme suoraan asiakkaidemme postiluukkuun/postilaatikkoon. Lakon aikana toimitukset voivat kuitenkin viivästyä useita viikkoja. Olemme asiakkaidemme puolesta syvästi pahoillamme toimitusten viivästymisestä. Teemme kaikkemme, jotta lakon […]

Lue lisää

Vitamiinikeskus tarjoaa vastuullisesti tuotettuja kotimaisia ravintolisiä

9.1.2019 08:36

Tuotteidemme kotimainen alkuperä on Vitamiinikeskuksen kunnia-asia. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina markkinoiden laadukkaimman tuotteen. Me uskomme, että tuotteiden kotimaisuus kertoo vastuullisesta toiminnasta, turvallisuudesta ja hyvästä laadusta.

Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteet valmistetaan aina Suomessa turvallisesti ja luotettavasti. Ravintolisämme on valmistettu korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti ja tuotteiden laatua valvotaan jatkuvasti.

Lue lisää

Ihmisen ikääntyessä vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve kasvaa

19.12.2018 08:58

Ihmisen ikääntyessä vitamiinien ja kivennäisaineiden tarve kasvaa. Listasimme ikääntyvän ihmisen tärkeimmät vitamiinit, joiden saanti tulee turvata ravinnon ja ravintolisien keinoin.

Lue lisää

Vitamiinien puutteellinen saanti heikentää suorituskykyä

12.12.2018 09:32

Urheilija ja kuntoilija – jos haluat kehittyä ja palautua mahdollisimman tehokkaasti, satsaa monipuolisen ruokavalion lisäksi vitamiineihin. Kestävyysurheilijoille tärkeimpiä vitamiineja ovat C-, D- ja E-vitamiinit sekä B-ryhmän vitamiinit. Vitamiinien puutteellinen saanti heikentää terveyttä ja suorituskykyä.

Lue lisää

B12-vitamiinin puutoksesta voi kärsiä vuosia huomaamatta

5.12.2018 09:15

B12-vitamiinia tarvitaan elimistön elintärkeissä toiminnoissa, kuten DNA:n muodostamisessa ja hermoston ylläpidossa. Harvalla kuitenkaan on käsitystä siitä, miten liian alhainen B12-vitamiinitaso näkyy, vaikka puutos voi aiheuttaa vakaviakin oireita.

Lue lisää

Tuottoisaa ja riskitöntä varainhankintaa Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteilla

29.11.2018 08:39

Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa myytäväksi laadukkaita Suomessa valmistettuja vitamiineja ja lisäravinteita, joilla varainhankinta onnistuu mutkattomasti.

Lue lisää

D-vitamiinin kanssa ei kannata pihistellä talvella

21.11.2018 09:14

D-vitamiinin tarve on ympärivuotinen, mutta etenkään talvella sen kanssa ei kannata pihistellä. Suomalaisille D-vitamiinin tarve on ilmeinen pohjoisesta sijainnistamme johtuen. D-vitamiinia saadaan kolmella keinolla: kesäkuukausina auringossa oleskelemalla, syömällä sitä sisältäviä elintarvikkeita ja nauttimalla vitamiinilisää. Talvella aurinko on käytännössä poissa laskuista, jolloin kokonaissaantiin tulee kiinnittää erityistä huomiota

Lue lisää

Vitamiinikeskus sopii työpaikkana moniin eri elämäntilanteisiin

18.10.2018 12:12

Vitamiinikeskus on työnantajana luotettava. Palkkaus on reilu ja myyjät koulutetaan työhön hyvin. Toimistolla vallitsee mukava ilmapiiri työyhteisön kesken.

Lue lisää

Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelu palvelee ilolla ja asiantuntemuksella

18.9.2018 12:50

Suomen Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla asiakaspalvelunumeroon 044 446 6000, verkkosivujen palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Lue lisää

Merimagnesium on liikkuvan ihmisen tärkein ravintolisä

3.9.2018 12:23

Merimagnesiumia saadaan eristämällä magnesiumia merivedestä. Merimagnesium eli magnesiumhydroksidi on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen magnesiumin muoto.

Lue lisää