Suomen Vitamiinikeskus

Työ, joka tekee hyvää

B12-vitamiinin puutoksesta voi kärsiä vuosia huomaamatta

5.12.2018 09:15

B12-vitamiinia tarvitaan elimistön elintärkeissä toiminnoissa, kuten DNA:n muodostamisessa ja hermoston ylläpidossa. Harvalla kuitenkaan on käsitystä siitä, miten liian alhainen B12-vitamiinitaso näkyy, vaikka puutos voi aiheuttaa vakaviakin oireita.

Lue lisää

Tuottoisaa ja riskitöntä varainhankintaa Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteilla

29.11.2018 08:39

Suomen Vitamiinikeskus tarjoaa myytäväksi laadukkaita Suomessa valmistettuja vitamiineja ja lisäravinteita, joilla varainhankinta onnistuu mutkattomasti.

Lue lisää

D-vitamiinin kanssa ei kannata pihistellä talvella

21.11.2018 09:14

D-vitamiinin tarve on ympärivuotinen, mutta etenkään talvella sen kanssa ei kannata pihistellä. Suomalaisille D-vitamiinin tarve on ilmeinen pohjoisesta sijainnistamme johtuen. D-vitamiinia saadaan kolmella keinolla: kesäkuukausina auringossa oleskelemalla, syömällä sitä sisältäviä elintarvikkeita ja nauttimalla vitamiinilisää. Talvella aurinko on käytännössä poissa laskuista, jolloin kokonaissaantiin tulee kiinnittää erityistä huomiota

Lue lisää

Vitamiinikeskus sopii työpaikkana moniin eri elämäntilanteisiin

18.10.2018 12:12

Vitamiinikeskus on työnantajana luotettava. Palkkaus on reilu ja myyjät koulutetaan työhön hyvin. Toimistolla vallitsee mukava ilmapiiri työyhteisön kesken.

Lue lisää

Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelu palvelee ilolla ja asiantuntemuksella

18.9.2018 12:50

Suomen Vitamiinikeskuksen asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä soittamalla asiakaspalvelunumeroon 044 446 6000, verkkosivujen palautelomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@vitamiinikeskus.fi.

Lue lisää

Merimagnesium on liikkuvan ihmisen tärkein ravintolisä

3.9.2018 12:23

Merimagnesiumia saadaan eristämällä magnesiumia merivedestä. Merimagnesium eli magnesiumhydroksidi on hyvin imeytyvä ja vatsaystävällinen magnesiumin muoto.

Lue lisää

Monivitamiini-valmiste on terveyden tukipilari

20.8.2018 11:08

Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio on terveellisen elämäntavan perusta. On tärkeää syödä monipuolisesti ja terveellisesti, jotta saa riittävästi elimistölle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Suomen Vitamiinikeskuksen pitkävaikutteinen monivitaminivalmiste sisältää runsaasti elimistölle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

Lue lisää

Kesätyöntekijän ajatuksia kuluneesta kesästä

16.8.2018 11:22

Kesä on hurahtanut nopeasti jo elokuun puolelle töiden ja kesäopintojen merkeissä. Onneksi olen ehtinyt nauttia myös ihanista aurinkoisista ilmoista rannalla löhöten, uiden ja kilo tolkulla jäätelöä nautiskellen. Nyt minun on aika lähteä pienelle lomalle ennen opintojen pariin paluuta. Siispä työskentelyni Suomen Vitamiinikeskuksella päättyy tältä erää. Tulin kertomaan tänne blogin puolelle vielä, mitä tämä kesä Suomen […]

Lue lisää

European Universities Games 2018

14.8.2018 10:31

Tämä on jatkoa postaukselle: Pöytätenniskilpailuun Portugaliin. European Universities Gamesit 2018 järjestettiin Portugalin Coimbrassa 15-28.7.2018. Kisoissa korkeakouluopiskelijat kilpailivat Euroopan- mestaruuksista 13 eri lajissa. Tapahtuma oli kokoluokaltaan valtava, sillä mukana oli yhteensä noin 4000 urheilijaa. Jyri, Jouni sekä minä (Petter) kuuluimme niiden 67 suomalaisurheilijan joukkoon, jotka olivat Portugaliin lähteneet. Edustimme kisoissa Itä-Suomen yliopistoa sekä Savonia ammattikorkeakoulua, lajinamme […]

Lue lisää

K2+D3 luuston ja verisuonten hyvinvointiin

30.7.2018 10:36

Luuston hyvinvoinnin kannalta on riittävä D-vitamiinin saanti välttämätöntä, sillä se edistää kalsiumin, luuston tärkeimmän rakennusaineen imeytymistä. Ihmisen luusto uusiutuu joka seitsemäs vuosi. Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä hitaampaa luuston uusiutuminen on. Monilla ikääntyneillä, etenkin naisilla, on heikko luusto. Luiden terveyden edistämiseen tehokkain yhdistelmä on kalsium, K2-vitamiini ja D-vitamiini. D-vitamiinin tärkeys tiedostetaan Suomessa toki hyvin. Viimeisen kymmenen […]

Lue lisää